Workshop CD opnemen

Workshop CD opnemen

Culinair groepsuitje

Uitjes Workshop

Wie wil er nou niet een eigen cd opnemen? Zing je eigen nummers in tijdens de Workshop “Neem je eigen CD op!”
Dit is zeker wel de leukste muzikale workshop in Amsterdam. Samen met je collega’s, vrienden of vriendinnen zingen jullie de sterren van de hemel. Bang dat het niet mooi klinkt? Geen probleem hoor! Tijdens de workshop wordt je natuurlijk gecoacht door onze eigen opname leider ( die ook heel goed kan editen…! )

Op onze locatie in het centrum van Amsterdam wordt jullie groep ontvangen door de opname leider, die jullie een stoomcursus zal geven hoe je het best je stem kunt gebruiken.

Dus, neem je favoriete nummer mee of kies een paar mooie nummers uit onze lijst en zing het dak eraf! Uiteraard krijg je de CD mee om thuis aan je vrienden of familie te laten luisteren en wie weet, wordt het wel een HIT!

De Workshop Neem je eigen CD op! is ook heel gezellig te combineren met een Tropical Cocktail Workshop. Ideaal voor een personeelsuitje, vrijgezellenfeest of familiedagje in Amsterdam!Dit programma is inclusief

– Locatie
– Technicus & Zangcoach
– Apparatuur
– Ingezongen CD direct mee naar huis
– Keuze uit 50 verschillende nummers!

Tijdsduur 2 uur

Min aantal personen 8 personen

Prijs 37,50 p.p. incl. BTW

optioneel Boek bijvoorbeeld vooraf een gezellige Amsterdamse Borrelboot a  37,50 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Bekijk ook de volgende uitjes om uw bedrijfsfeest, groepsevenement of familiedagje in Amsterdam compleet te maken:

  • Op stap met Loesie
  • Gouwe Ouwe Popquiz
  • Het Soap Diner
  • Warme Wallen Rally
  • Amsterdamse Borrelvaart