Themafeest: Proud to be Fout!

Themafeest: Proud to be Fout!

Culinair groepsuitje

Uitjes Themafeest / Personeelsfeest

Funny Events is Proud to be FOUT op deze hilarische feestavond in hartje Amsterdam! Ben je ook zo gek op al die oude foute nummers uit de jaren 80 en 90? Sta jij graag te swingen op Boney M, Aqua of Scooter? Dan is dit themafeest precies wat je zoekt! Het Foutje Feestje is een gehele foute avond vol glitterleggins, beenwarmers, klaparmbanden, bretels en wijde pijpen! Het kan niet FOUT genoeg! Een ideale feestavond voor een geslaagd bedrijfsuitje, personeelsuitje of groepsuitje in Amsterdam, voor jong en oud!

Op een supergezellig, maar FOUT, Partyschip worden de gasten verwelkomd door onze mega overdressed gastvrouwen Sjaan en Gemma Glitter met een lekker welkomstdrankje! Begeef je maar direct op de dansvloer, want onze FOUTE DJ draait de leukste meezingers en disco nummers!

Terwijl de gasten vrolijk binnen druppelen, draait de DJ de ene disco hit na de andere! Maar, een feestavond in Amsterdam begint natuurlijk met een lekker diner om de bodem vast te leggen voor een swingende avond! Daarom zal er een uitgebreid warm en koud buffet voor jullie klaar staan, dus schuif aan en geniet van een heerlijk italiaans, frans of Hollands buffet. Lekker gegeten? Er is altijd ruimte voor een toetje! Na het buffet wordt er koffie en thee geserveerd en indien gewenst een lekker dessert.

Ook Gemma Glitter is er vanavond niet voor niets, want zij speelt na het buffet de spetterende en vooral swingende Popquiz a Gogo! Wie waren die foute gasten die eigenlijk helemaal niet zongen? En wie zong Vamos a La Playa? En hoe gaat het dansje van Boney M…? Schitter in de Dance Battle, strijd tegen elkaar in de Petje Op, Petje Af, Ronde en Raad de Plaat tijdens de Popquiz a Gogo met Gemma!

Na deze hysterische Popquiz is iedereen zeker helemaal in de stemming en kan het feest losbarsten!

Dans, drink, swing en vaar mee met het leukste themafeest: Het Foute Feestje! Een gezellige disco party op het Amsterdamse water voor een uniek personeelsfeest of bedrijfsfeest om nooit meer te vergeten!


Optioneel:

Een spectaculair ontvangst van de gasten? Boek dan de Rode Loper Act met fotograaf om iedereen een fantastisch onthaal als heuse sterren te geven!
Prijs: € 350,00 incl. btw ( max. 4 uur )

Geen zin om zelf kleding en accessoires te regelen? Geen probleem met Mama’s Kast! Deze mobiele verkleedwinkel komt op locatie voor uw bedrijfsfeest, themafeest of personeelsparty om iedereen die wil te verkleden met de mooiste accessoires!
Prijs: € 400,- incl. btw ( max. 4 uur )

Maak uw foute avond compleet met een spetterende Disco Act! Een mix van de swingende oude disco hits door de Ready2dance groep. Een geweldige show om uw avond een speciale

Prijsoverzicht


Dit programma is inclusief

– 4 uur Boothuur
– Gemma Glitter en de FOUTE DJ
– Uitgebreid buffet ( naar keuze )
– Onbeperkt Hollandse Bar ( bier, wijn, fris )
– Welkomstdrankje
– Popquiz a Gogo
– Decoratie, prijzen en personeel

min. aantal personen 50 personen

tijdsduur 4 uur

prijs p.p.
50 – 75 personen € 100,00 p.p. incl. btw.
75 – 100 personen € € 80,00 p.p. incl. btw
> 100 personen € 72,50 p.p. incl. btw
optioneel
Boek bijvoorbeeld vooraf een gezellige Amsterdamse Teambuildingsdag met een ludieke rondleiding “Met Loesie over de Wallen” , een “Workshop Plat Amsterdams met Sjaan” en een “Waterfietsen Speurtocht” om uw bedrijfsfeest, personeelsuitje of evenement in Amsterdam compleet te maken!