Stadswandeling Oude Centrum

Stadswandeling Oude Centrum

Culinair groepsuitje

Uitjes Rondleiding

Ontdek de Verborgen plekjes van Mokum tijdens de Stadswandeling door het Oude Centrum!

Tijdens deze 2 uur durende rondleiding door de voormalig Joodse Buurt, het Zuiderkerkhof, de Amstel en niet te vergeten de Rosse Buurt, vertelt onze professionele gids u alles over de geschiedenis van Mokum. En tja, waar komt de naam Mokum eigenlijk vandaan? En wat is het verhaal achter the Grand Hotel, het vroegere stadhuis?

Onze gids geeft jullie meteen een kleine cursus plat Amsterdams en kent de mooiste weetjes en uitspraken die allemaal in Amsterdam ontstaan zijn! Zo komen jullie meteen te weten waar de uitdrukkingen “Op een blauwe maandag” en “in de Aap gelogeerd” vandaan komen. Jazeker, onze gids zal zorgen voor een hoog “O, Ja!? nooit geweten” gehalte!

Wandel langs de pandjes baas Ome Jan en drink natuurlijk een pikketanussie bij Wijnand Fokkinck, verborgen achter het Hotel Krasnapolsky!

Een stadswandeling echt door de meest unieke plekken van Oud Amsterdam. Ideaal voor het begin van een dagje Amsterdam met een groepsuitje, bedrijfsuitje of personeelsuitje in Mokum!

Ook leuk: Combineer de Stadswandeling Oud Amsterdam met borrelvaart door de kleinste grachtjes van de stad of boek de Likeur of Wijnproeverij om de Rondleiding helemaal compleet te maken!

Dit programma is inclusief

– 2 uur durende wandeling
– Professionele gids
– drankje ( likeurtje ) tussendoor

min. aantal personen
10 personen

tijdsduur
2 uur

prijs p.p..
10 – 15 personen € 24,50,00 p.p. incl. btw
> 15 personen € 22,50 p.p. incl. btw

optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend een gezellig Popquiz a Gogo Diner of een Ik Hou van Holland Dinerspel a 55,00 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!