Paparazzi tour

Paparazzi tour

Culinair groepsuitje

Uitjes Spelprogramma / Teambuilding, Vrijgezellen

Bekijk hier het stapelgekke teambuildingsspel: de Paparazzi Tour van Funny Events! Een uniek, spannend en hilarisch stadsspel waarbij de beste foto geld waard is!

Wil jij Amsterdam ontdekken op een wel heel hilarische manier? Kruip dan in de huid van een ware Paparazzi en schiet de mooiste en meest waardevolle kiekjes!

Gespot, pssst,…KLIK KLAK, KLIK KLAK! weer een top foto voor de Privé, RTL Boulevard en de Story. Erwin van Tellingen zal teleurgesteld zijn als hij net te laat bij de plek waar het allemaal gebeurd is. Tijdens dit Paparazzi Stadsspel is het rennen, vliegen, schieten geblazen. Want wie heeft die eerste foto?!

Jij krijgt samen met je paparazzi team de opdracht zoveel mogelijk kiekjes te maken van bners, look a likes, de duurste auto’s, spraakmakende voorbij gangers en natuurlijk het andere team! Want zodra je de concurrent op de foto zet zullen zij punten verliezen.

Onze hoofd paparazzo Mr of Mrs Robinson zal jullie op pad sturen met een geheime missie; de enveloppe bevat dubieuze opdrachten en moeten zo snel mogelijk worden uitgevoerd! Missie volbracht? Meldt je dan bij Mr of Mrs Robinson en zorg dat je de bonus opdracht te pakken krijgt. Hoe beter werk je aflevert hoe meer punten jullie verdienen. Jullie teambuiling, snelheid én creativiteit wordt zwaar op de proef gesteld tijdens het spannende Paparazzi Tour in Amsterdam!

Bedenk dus een goede tactiek en verstop je desnoods in een vuilnisbak, als jullie die foto maar kunnen maken…Ook een leuke groepsfoto mag niet ontbreken, dus SMILE for the picture en win het hoogste bedrag!

Na het spel mogen alle Paparazzi Teams weer rustig bij elkaar komen in hun stamcafé, waar de punten worden opgeteld en het winnende team bekend wordt gemaakt!

Onder het genot van een lekkere, welverdiende borrel, kletsen wij nog even gezellig na over de ervaringen als Paparazzi Team in Amsterdam…

De Paparazzi Game is een superleuk, actief en creatief stadsspel voor een uniek bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest in Amsterdam!

Dit programma is inclusief


– Paprazzi begeleider Mrs Robinson
– Outfits voor de teamcaptains, camera en plattegrond
– Prijsuitreiking & prijs
– Drankje

min. aantal personen 10 personen

tijdsduur
2,5 uur

prijs p.p..
10 – 15 personen € 27,50 p.p. incl. btw
> 15 personen € 25,00 p.p. incl. btw

optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend een gezellig Popquiz a Gogo Diner of een Ik Hou van Holland Dinerspel a 55,00 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!