Fietstour Centrum / Wallen

Fietstour Centrum / Wallen

Culinair groepsuitje

Uitjes Rondleiding

Als je in Amsterdam bent, dan verken je de stad natuurlijk het beste op een oude fiets! Fiets dus mee met de Fietstour door het centrum en niet te vergeten de Amsterdamse Wallen en ontdek de stad op een hele andere manier!

Druk? Welnee! Onze gids kent de mooiste, leukste en rustige plekjes die Mokum rijk is…Tijdens onze 2 uur durende fietstour door oud Amsterdam krijgen jullie de grappigste anekdotes en leuke verhalen te horen van onze gids. Zo fietsen wij door de voormalig Joodse Buurt, dwars door de Jordaan en over de Westelijke eilanden. Daar zijn jullie vast nog nooit geweest! Dit pittoreske stukje van oud Amsterdam herbergt oude pakhuizen, scheepswerfen en kleine herenhuizen.

Natuurlijk fietsen wij ook door de bekende volkswijk de Jordaan, waar onze gids de typische Jordanese ( lees: altijd gezellige! ) kroegen kent! Geniet dus van een lekker drankje in Cafe Lowietje ( ja,ja van Baantjer, midden in de Jordaan ) of in het knusse 2 Zwaantjes!

Kortom, een gezellige Amsterdamse Fietstour door het centrum van Mokum!

TIP: Combineer de Fietstour Centrum / Wallen met een gezellige High Tea! Zo maak je je programma natuurlijk helemaal compleet.

Dit programma is inclusief

– Amsterdamse fiets
– 2 uur durende tour
– gezellige gids

min. aantal personen
10 personen


tijdsduur
2 uur

prijs p.p..
10 – 15 personen € 27,50 p.p. incl. btw
> 15 personen € 25,00 p.p. incl. btw

optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend een gezellig Popquiz a Gogo Diner of een Ik Hou van Holland Dinerspel a 55,00 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!