Erotic Tupperware Party

Erotic Tupperware Party

Culinair groepsuitje

Uitjes Vrijgezellen

Ken je die nog van vroeger, de ouderwetse Tupperware Party’s? Er komt een vrouw op locatie of bij je thuis en laat de nieuwste pannen, keukengerei of mixers zien die je natuurlijk direct wilt bestellen! Natuurlijk zijn de vrouwen van nu helemaal niet geïnteresseerd in pannen of keukengerei, maar willen heel wat anders! Daarom komt Funny Events met het spannende vrijgezellen uitje voor vrouwen of vriendinnen uitje: de Erotische Tupperware Party in Amsterdam!

Wat nou als je thuis of op locatie in Amsterdam samen met je vriendinnen een Erotische Tupperware Party kunt beleven? Wie durft er nou naar de sexwinkel om daar informatie aan te vragen over de beste “massage apparaten”?

Dat hoeft niet met de Erotic Tupperware Party! Onze host Brenda, komt met een koffer vol speciaal geselecteerde erotische items bij jou thuis of op een van onze locaties in Amsterdam. Natuurlijk, onder het genot van een borrel, legt Brenda jullie alles uit op het gebied van de nieuwste speeltjes en de beste vibrators. Wat doet de een dat de ander niet doet? Waar zijn die speciale knoppen voor? En wat is er allemaal voor de man te vinden?

Om er achter te komen wat vrouwen nou eigenlijk wel en niet willen op sexgebied, speelt Brenda ook de Erotische Quiz met jullie om rode oortjes van te krijgen…

Kom er allemaal achter, tijdens de hilarische Erotische Tupperware Party in Amsterdam, op locatie of gewoon bij je thuis!

Aan het eind van de party is het mogelijk een bestelling te plaatsen om je man, vriend of vriendin te verrassen…Het leukste vrijgezellenuitje in Amsterdam beleef je met de Erotic Tupperware Party!

Dit programma is inclusief
– Locatie Amsterdam
– Erotic Tupperware Host Brenda
– Demonstratie en informatie / uitleg
– Erotische Quiz
– Erotische Items
– Bestelformulieren
– Goodiebag vrijgezel / host

min. aantal personen 10 personen

tijdsduur 2 uur

prijs p.p. € 25,00 p.p. incl. btw.

optioneel Boek bijvoorbeeld vooraf een 1,5 uur durende Borrelboot met Stripper a 55,00 p.p. incl. BTW of aansluitend een sexy Strip Diner om uw vrijgezellenuitje  in Amsterdam compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!