Plat Amsterdams Arrangement!

Plat Amsterdams Arrangement!

Culinair groepsuitje

Uitjes Dagarrangement

Zin in een dagje op en top Amsterdam?Wordt, beleef, drink en lach als een ontdek als een Amsterdammer met het Plat Amsterdamse Arrangement van Funny Events!

Wandel mee aan de arm van Loesie, de rasechte Amsterdammer! Loesie is geboren en getogen in de Rosse Buurt en houdt van tijgerkleding, gouden kettingen en Amsterdamse gezelligheid! Zij leidt jullie rond door de warmste buurt van Amsterdam, de Wallen! Natuurlijk vertelt Loesie op zn plat Amsterdams alles over de prostituees, de peeskamers en heeft de meest prachtige Amsterdamse uitdrukkingen. Loesie is niet op haar mondje gevallen en neemt jullie mee naar haar stamkroeg op de Zeedijk, voor een lekker pikketanussie!

Ga mee op stap met Loesie bekijk deze buurt vanuit de ogen van deze gekke Amsterdamse!
Terwijl jullie nog aan het nagenieten zijn van de geweldige platte uitspraken van Loesie, is het tijd om zelf wat aan de aah en de euhhh te doen!

Jullie worden namelijk opgehaald door Sien uit de Jordaan voor een heuse Cursus Plat Amsterdams! Ontdek de mokumse gezelligheid tijdens de leukste workshop cursus van Amsterdam samen met Sientje; Hoe word ik een Amsterdammer?!

Tijdens deze Amsterdamse inburgeringscursus leert u te praten, te zingen en te borrelen als een echte Amsterdammer! Uw groep wordt ontvangen in het stamcafe van Sien, waar ze al jaren achter de toog staat, met een lekkere borrel.
Sien test uw kennis van Mokum tijdens de quiz, worden de Amsterdamse uitspraken en gezegdes onder de loep genomen bij de petje op petje af ronde en leert Sien u de eu, uh en el uitspreken….

Wordt een echte Amsterdammer tijdens de workshop vol Mokumse gezelligheid; dat is Amsterdam op zn best tijdens deze Workshop Cursus Plat Amsterdams!

Om de dag in stijl af te sluiten, eindigen wij dit Amsterdams dagarrangement met het leukste dinerspel van Nederland: “Ik Hou van Hoooolaaand! Kleine landje aan de Zuiderzee….”

Denkt u alles te weten over ons kleine landje? Speel dan mee met het oer gezellige Ik hou van Holland Dinerspel! Uw groep wordt vanavond ontvangen, geheel in stijl, door onze Hollandse Sietse, die tussen de gangen door de spelrondes met u zal spelen! Hoe goed kent u ons koningshuis? Kunt u het woord bommelding spellen? Hoeveel zinnen van Ciske de Rat kent u?

Geef de bom door, beeld BNers uit , spel de mooiste woorden met uw team, maak de sloagns af en zing mee met de Nederlandse hits tijdens het Ik Hou van Holland Dinerspel!

Dit programma is inclusief

– Rondleiding van Loesie
– Cursus Plat Amsterdams
– Hollandse Sietse
– Spelmateriaal & accesoires
– 3-gangen diner
– Locatie
– Prijs voor het winnende team


Programma indicatie

14:00 – 15:30 Op stap met Loesie door de Wallen
15:30 – 16:00 Aankomst Stadscafe Heffer
16:00 – 17:30 Cursus Plat Amsterdams
17:30 – 18:00 Pauze
18:00 – 21:00 Ik Hou van Holland Dinerspel

min. aantal personen 10 personen

tijdsduur
7 uur

prijs p.p. € 100,00 p.p. incl. btw.

optioneel Boek bijvoorbeeld vooraf een heerlijke lunch og high tea in een knus restaurant in hartje centrum vanaf 15,00 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Bekijk ook de volgende uitjes om uw bedrijfsfeest, groepsevenement of familiedagje in Amsterdam compleet te maken:

  • Op stap met Loesie
  • Gouwe Ouwe Popquiz
  • Het Soap Diner
  • Warme Wallen Rally
  • Amsterdamse Borrelvaart