Babyshower Arrangement

Babyshower Arrangement

Culinair groepsuitje

Uitjes Op de boot, Vrijgezellen

Krijgt jouw vriendin een baby? En wil je haar een superleuke babyshower geven? Maar dan lekker niet thuis, dus zonder rommel? Dan hebben wij het kant-en-klare Babyshower Arrangement in hartje Amsterdam samengesteld! Want, een babyshower is helemaal hot!

Met de hele groep worden jullie hartelijk ontvangen aan boord van onze knusse prive boot voor een mooie rondvaart door de Amsterdamse grachten. De boot is natuurlijk helemaal in babystijl versierd met ballonnen en slingers, eventueel in de kleuren roze of blauw!

Tijdens deze 1,5 uur durende rondvaart door de Amsterdamse grachten, de Amstel en de IJ Haven staat er koffie, thee en zoetigheid op tafel. Mmm, lekker! Dat is genieten voor de zwangere dame én voor jullie ( als ze niet alles opeet 😉

De zwangere dame in kwestie hoeft alleen maar neer te ploffen en haar kadootjes uit te pakken! Wat wil je nog meer? Nou, een leuk babyshower spel natuurlijk! Laat iedereen een babyfoto van zichzelf mailen en wij verwerken deze in het Babyshower Spel! De trotse mamma to be moet tijdens de vaart raden wie er bij welke babyfoto hoort en kan direct haar kennis testen in de babyshower Quiz waarbij de leukste quizvragen aan bod komen…Kan de zwangere dame eigenlijk al een luier verschonen..geblinddoekt?? Onze host zal de leukste opdrachten met jullie doen aan boord, een geslaagde babyshower dus!

Na de vaart worden jullie verwacht voor het 2e onderdeel van het Babyshower Arrangement; voor de nieuwe kleine dreumes gaan jullie een gezellige workshop Rompertjes Pimpen doen! Zo heeft deze meteen een goed gevulde kledingkast 😉 Met textielstiften, glitters en zelfs spikes maken jullie de mooiste rompers. Tijdens deze workshop Rompertjes Pimpen kunnen jullie een uurtje creatief zijn en lekker bijkletsen.

Geniet van een supergezellige babyshower, geheel in stijl! Namelijk aan boord van onze knusse privé boot op de Amsterdamse grachten! Het leukste uitje in Amsterdam voor de mamma to be…

Inclusief:
– 1,5 uur boot huur
– Koffie en theeaan boord
– Balonnen en slingers
– Babyshower Spel & Mamma Quiz
– Quizmaster
– Workshop Rompertjes Pimpen
– Rompers
– Knutselmateriaal
– Privé zaal

Duur: 2,5 uur

Prijs: 75,- p.p. incl. btw

optioneel Nog meer leuke uitjes met vriendinnen? Boek dan bijvoorbeeld onze Vintage Workshop of hilarische “Gooische Vrouwen Tour met Dokter Fish”! < /strong> vanaf € 24,50 p.p. incl. btw om jullie groepsuitje met vriendinnen in Amsterdam compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!