Op stap met hoerenmadam Lieve Lies over de Wallen

Op stap met hoerenmadam Lieve Lies over de Wallen

Culinair groepsuitje

Uitjes Rondleiding, Vrijgezellen

Bekijk de Rosse buurt door de ogen van Lieve Lies, een échte ouderwetsee Hoerenmadam tijdens de rondleiding: Op stap met Hoerenmadam Lieve Lies over de Wallen!

Haak in bij Lies met een vrijgezellenfeest met vrienden of vriendinnen of boek deze unieke tour met een bedrijfsuitje en ontdek de spannende verhalen over de bordelen en kastenbazen. En, natuurlijk, kent Lieve Lies echt iedereen…

Lies ontvangt jullie in het centrum van Amsterdam en je herkent haar meteen; deze excentrieke dame valt midden op het Beursplein zeker op. En al is het niet aan haar kleding, dan wel aan haar Plat Amsterdamse accent! Lies is een geboren en getogen Amsterdammer en heeft op vele plekken in de Rosse Buurt gewerkt. Inmiddels is het stokje overgedragen aan haar zoons, die nog altijd een aantal Sexshops in de Warmoesstraat bezitten.

Maar de vroegere tijden, zoals Lies jullie zal vertellen, waren heel anders! Lies was dus een echte Hoerenmadam. Zij zorgde voor haar meiden, runde het huis en was gastvrouw. Natuurlijk kent zij de beste verhalen over de gasten, de veelal vaste gasten waren!

Wandel mee aan de arm van Lies over de Oudezijds Achterburgwal, door de steegjes en om de Oude Kerk. Zij zal jullie alle anekdotes en grappige verhalen vertellen over haar geschiedenis hier. Let wel, Lies houdt heel erg van ouwehoeren, dus een suffe wandeling wordt het zeker niet! En dan komt ze ook nog al die ouwe bekenden tegen onderweg…

Ontdek het verhaal van de andere kant en achter de schermen van de Wallen tijdens deze unieke rondleiding: “Op stap met Hoerenmadam Lieve Lies over de Wallen” en sluit Lieve Lies in je hart. Zeker een Rosse Buurt tour om nooit meer te vergeten…Ideaal voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of groepsuitje in Amsterdam!

NB. Lies gaat graag met jullie op de foto; een unieker aandenken aan Amsterdam bestaat niet!

Dit programma is inclusief

– 1,5 uur durende Wallen Tour
– Gids Hoerenmadam Lieve Lies

Min aantal personen 10 personen

Tijdsduur
1,5 uur

Prijs
10 – 15 personen € 24,50 p.p. incl. btw
> 15 personen € 22,50 p.p. incl. btw

Optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend een gezellige Amsterdamse Borrelvaart & Ik Hou van Holland Quiz a 62,50 p.p. incl. btw om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren?klik hier!