DJ Workshop Amsterdam

DJ Workshop Amsterdam

Culinair groepsuitje

Uitjes Workshop

Become a DJ tijdens de DJ Workshop in Amsterdam! Een muzikaal, gezellig en vooral heel cool bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest in het centrum van Amsterdam. Dit hebben jullie vast nog nooit gedaan, een middag zelf achter de draaitafels staan en er een echte eigen Dance Mix uit knallen! Allereest genieten de Nederlandse DJ’s tegenwoordig wereldberoemde faam; wij Nederlanders hebben dit talent gewoon en dat zit zeker in jullie!

Vandaag tijdens de DJ Workshop gaan jullie met jullie team, bedrijf of bijvoorbeeld vrijgezellenfeest aan de slag met het maken van een eigen mix. Dat is het eindresultaat natuurlijk, want hoe werkt het eigenlijk? En is het moeilijk? Misschien wel, misschien niet want gevoel voor ritme is het allerbelangrijkst. Heb je dat niet? Dan heeft onze eigen DJ daar nog wel een paar trucjes voor! Geen nood dus als je niet muzikaal bent aangelegd 😉 In de DJ workshop wordt eerst iets verteld over de apparatuur en laten we zien hoe het ritme in de platen zit. Hoe is een nummer eigenlijk opgebouwd? En waar zijn welke knoppen voor? De workshop wordt begeleidt door een van onze eigen DJ’s die op menig feestje het dak eraf draait en jullie alle uitleg over het “draaien” zal geven.

Hopelijk heeft iedereen de techniek snel onder de knie, want het leukste van de workshop is natuurlijk om zelf achter die draaitafel te staan! In groepen staan jullie achter de professionele DJ Gear van Pioneer om zelf een fantastische housemix in elkaar te zetten. Leer hoe je de muziek over laat vloeien en dans mee met een oor aan je headphones!

De DJ Workshop is niet alleen heel erg gezellig en tof om te doen; het is een echt teambuildingsworkshop waarbij muziek de mensen bij elkaar brengt. Luister naar de anekdotes van onze eigen DJ en raak helemaal enthousiast!

Tot slot zal de mix van iedere groep per cd worden meegegeven als aandenken aan jullie vrijgezellenuitje, teamuitje of personeelsuitje in Amsterdam. En wie weet, ben jij wel helemaal aangestoken en ligt er een glansrijke carriere voor jou als de nieuwe Armin van Buuren in het verschiet 😉

De DJ Workshop in Amsterdam is leuk voor jong en oud en kan varieren van housemuziek tot gezellige disco mix, aan jullie de keus!

Dit programma is inclusief

– DJ begeleider
– 2 uur durende workshop
– DJ set, meerdere sets per groep
– Eigen mix mee op cd
– Drankje
– Locatie

Min aantal personen 10 personen

Tijdsduur
2 uur

Prijs
10 – 15 personen € 55,00 p.p. incl. btw
> 15 personen € 52,50 p.p. incl. btw

Optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend het swingende Karaoke Diner Party of Popquiz a Gogo dinerspel a 55,00 p.p. incl. btw om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!