Workshop Burlesque Dansen

Workshop Burlesque Dansen

Culinair groepsuitje

Uitjes Vrijgezellen, Workshop

Zoek je een leuke, sexy en vooral feestenlijke workshop voor een vrijgezellenfeest met je vriendinnen in Amsterdam? Boek dan de Burlesque Workshop in het centrum van Amsterdam en leer teasen en poseren op een stijlvolle en sexy manier! En wie weet, verras je je vriend of man later wel met al deze opgedane kennis!

Jullie groep wordt ontvangen op de locatie in het centrum van Amsterdam, met een heerlijk glaasje prosecco. De echte Burlesque leraressen hebben zelf altijd gedanst en organiseren ook Burlesque Feesten. Zij weten dus van de hoed en de rand!  Tijdens deze uitdagende Burlesque Workshop leer je de sexy moves van de oude pin ups! Dat is gegarandeerd een succesformule voor de mannen thuis 😉 Naast de sexy moves leer je ook je lichaam te waarderen en het modebeeld van de superdunne modellen vergeten! Want, Marilyn Monroe had toch prachtige rondingen en wordt nog steeds gezien als een van de meest sexy vrouwen van vroeger!

Natuurlijk worden jullie versierd met accesoires als boa’s en veren om vast in de Burlesque stemming te komen! De workshop wordt begeleidt door onze funny danslerares die naast de Workshop Burlesque dansen ook Striptease Workshop geeft en een swingende workshop Disco Dansen. Zij is heel erg goed en van alle markten thuis dus! Maar, vandaag draait alles om verleiding…Burlesque dansen is echt de dans van de verleiding en het “teasen” van de mannen. En hoe maak je de mannen nou helemaal gek? Miss Maris gaat jullie alle kneepjes van het vak leren!

De Burlesque Workshop is niet alleen superleuk voor een vrijgezellenfeest met jou en je vriendinnen, maar geeft je ook een stoot zelfvertrouwen! Een goed begin, of goede afsluiting van een super vrijgezellenfeest in Amsterdam! Dus verras de vrijgezel en je vriendinnen met dit supersexy vrijgezellenuitje: de Burlesque Workshop in Amsterdam!

Belangrijk!
Meenemen: Sexy kleding en hakken waarop je kunt dansen
Tevens verzorgen wij de handschoenen, veren en boa’s

Dit programma is inclusief:

– Burlesque lerares Miss Maris
– Ontvangst met prosecco
– 1,5 uur durende workshop
– Boa’s en veren
– Locatie

Min. aantal personen 10 personen

Tijdsduur 1,5 uur

Prijs p.p.
10 – 15 personen: € 35,00 p.p. incl. btw
> 15 personen: € 32,50 p.p. incl. btw

Optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend een gezellig Speldiner of juist een spannende Erotic Tupperware Party in hartje Amsterdam om je vrijgezellenfeest met vriendinnen in Amsterdam compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!