Erotische sex toys bingo

Erotische sex toys bingo

Culinair groepsuitje

Uitjes Vrijgezellen

Op zoek naar een sexy, hilarisch en spannend vrijgezellenfeest in Amsterdam? Boek de ErotischeSex Toys Bingo van Funny Events voor een geslaagd uitje met vriendinnen!

Jullie groep wordt ontvangen door onze Stapelgekke Bingojuf Sjaan in een gezellig cafe, midden op de Amsterdamse Wallen. Zij zal de bingo ballen laten rollen vandaag onder het genot van een lekker drankje en jullie kennis laten maken met de leukste bingo van Mokum! Want Sjaan is zeker niet op haar mondje gevallen en zeg nou zelf: de prijzen zijn natuurlijk wel heel erg strijdbaar! Reken maar op rode wangen en en een strijdlustige Bingo om nooit meer te vergeten! O ja, en of die rode wangen nu van de spanning komen of van de erotische speeltjes, dat weten wij niet…

Bingo? Oudbollig? Welnee! Bij Funny Events niet! Want, er wordt natuurlijk driftig gestreden voor de leukste sex toys! Alle toys liggen uitgestald op de Bingo Tafel; dus bingo je helemaal suf en grijp die prijs!

Een hilarisch en erotische vrijgezellenuitje met vriendinnen in Amsterdam boek je met de Sex Toys Bingo!

Laat die ballen maar…vallen!

Dit programma is inclusief

– Bingo Host
– Bingokaarten en pennen
– Locatie
– Sexy en spannende prijzen

min. aantal personen
10 personen

tijdsduur 1,5 uur

prijs p.p. € 35,00 p.p. incl. btw.

optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend een gezellig Popquiz a Gogo Diner of een Ik Hou van Holland Dinerspel a 49,50 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Bekijk ook de volgende uitjes om uw bedrijfsfeest, groepsevenement of familiedagje in Amsterdam compleet te maken:

  • Op stap met Loesie
  • Gouwe Ouwe Popquiz
  • Het Soap Diner
  • Warme Wallen Rally
  • Amsterdamse Borrelvaart