Lach Workshop

Lach Workshop

Culinair groepsuitje

Uitjes Workshop

Jazeker, Lachen is Gezond! Maar, hoeveel lachen wij eigenlijk op een dag? Lachen we uberhaupt wel 1 keer op een dag? Men zegt: een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd! Dat vinden wij ook bij Funny Events! Daarom hebben wij de ultieme worskhop voor u in petto: de Lach Workshop!

Gagarandeerd lachen, gieren, brullen geblazen! Onze lach coach Joki zit al jaren in het ” vrolijke ” vak en krijgt zeker weten iedereen aan het lachen. Uw groep wordt ontvangen in een prive zaaltje in het centrum van Amsterdam met een borreltje ( om vast in te komen 😉

Om de lach los te maken, zal de lach coach eerst een Warming up met jullie doen om te voelen hoe je nu eigenlijk het lachen kan opwekken…Op een hilarische manier zal zij jullie aan het lachen maken, en niet zo’n klein beetje ook! Lachen is een intensieve bezigheid!

De Lach Workshop is ideaal voor een leuk bedrijfsuitje of personeelsuitje met teambuilding, maar ook supergezellig tijdens een vrijgezellenfeest!

Dit programma is inclusief

– Lach Coach
– Workshop van 1 uur
– Locatie
– Drankje

min. aantal personen 15 personen

tijdsduur 1 uur

prijs p.p. € 28,50 p.p. incl. btw.

optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend een gezellig Popquiz a Gogo Diner of een Ik Hou van Holland Dinerspel a 55,00 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Bekijk ook de volgende uitjes om uw bedrijfsfeest, groepsevenement of familiedagje in Amsterdam compleet te maken:

  • Op stap met Loesie
  • Gouwe Ouwe Popquiz
  • Het Soap Diner
  • Warme Wallen Rally
  • Amsterdamse Borrelvaart