Wijnproeverij Amsterdam

Wijnproeverij Amsterdam

Culinair groepsuitje

Uitjes Workshop

Bekijk hier onze Wijnproeverij Amsterdam, het smakelijkste uitje!

Lekker genieten van een heerlijke wijnproeverij op een van de gezelligste locaties in Amsterdam, midden in de Rosse Buurt! In dit proeflokaal laat onze professionele en enthousiaste Wine Boy of Wine Girl jullie 1,5 uur lang de lekkerste wijnen proeven. Maar, dat gaat natuurlijk niet zomaar!

Nee, eerst leer je al je zintuigen te gebruiken! Ja, wijn moet je eerst leren ruiken voordat je deze proeft…En vooral genieten natuurlijk!

Tijdens deze proeverij van 5 verschillende wijnen, krijgen jullie op een relaxte en leuke manier uitleg over de soorten wijn, soorten druiven en de techniek van het proeven en ruiken.

Zo kom je erachter dat er zoveel verschillende smaken in wijnen zijn, en daar bedoelen we niet rose, wit of rood mee! De Wine Boy bouwt de proeverij rustig op, van fruitig naar diep en donker…Proef de vanille, peper, rood fruit of juist de houtsmaak en wordt een echte wijnkenner!

Om de smaak van de wijnen nog meer uit te laten komen ( en om ervoor te zorgen dat niet iedereen direct op z’n kop staat ) worden er lekkere hapjes geserveerd.

NB. Voor de mensen die geen alcohol drinken, serveren wij uiteraard non alcoholische wijnen of frisdrank.

Om de proeverij feestelijk af te sluiten, eindigen wij met een speciaal glas prosecco, zodat iedereen zeker vrolijk de deur uit gaat!

De Wijnproeverij Amsterdam is een ideale activiteit om te combineren tijdens een gezellig groepsuitje, vrijgezellenfeest of personeelsuitje in Amsterdam!

Dit programma is inclusief
– Wine Boy of Wine Girl
– 5 verschillende wijnen
– Tafelhapjes
– Locatie 

min. aantal personen 10 personen

tijdsduur 1,5 uur

prijs
10 – 15 personen 29,50 p.p. incl. btw
> 15 personen 27,50 p.p. incl. btw

optioneel Nog meer Amsterdamse activiteiten? Boek dan bijvoorbeeld vooraf de leukste rondleiding van Amsterdam, de rondleiding ” Met Sjaan door de Jordaan” a 22,50 p.p. incl. btw of heten Ik Hou van Holland Dinerspel a 55,00 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Bekijk ook de volgende uitjes om uw bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest, groepsevenement of familiedagje in Amsterdam compleet te maken:

  • Spannend Moorddiner
  • Warme Wallen Rally
  • Amsterdams Arrangement
  • Borrelvaart en Fotoshoot achter het raam
  • Op stap met Sien door de Jordaan