Floating Dinner Amsterdam

Floating Dinner Amsterdam

Culinair groepsuitje

Uitjes Avondarrangement

Geniet van een heerlijk avondprogramma op de Amsterdamse grachten met het “Floating Dinner Amsterdam” Aan boord van onze luxe boot wordt u ontvangen met een heerlijk drankje, zodat u kunt genieten van het uitzicht over de grachten en de haven.

Om u alle leuke weetjes en anekdotes van Amsterdam bij te brengen, vertelt onze gids u de leukste verhalen over de stad. Zo varen wij over de Prinsengracht langs het Anne Frankhuis en de Jordaan, de Amstel Rivier met de mooie verlichte Magere Brug en zelfs een stukje door de Rosse Buurt!

Aan boord wordt er een uitgebreid 3-gangen diner geserveerd. Tussen de gangen door kunt u naar het balkon om van het uitzicht te genieten of een sigaretje te roken. Heeft u zelf wensen waar u naar toe wilt varen? Dat kan! U zegt, onze schipper vaart…Zo kunnen wij ook een mooie route varen rond het Oostenlijk Havengebied met de moderne architectuur.

Vaar mee met het Floating Dinner Amsterdam; een spetterend en heerlijk avondprogramma voor een familieuitje of personeelsuitje!

Dit programma is inclusief

– Boothuur
– 2 uur durende vaart
– Schipper en gastvrouw
– Gids
– 3-gangen diner
– Op en afstappen in het centrum waar u wilt

min. aantal personen 20 personen

tijdsduur 2 uur

prijs p.p. € 69,50 p.p. incl. btw.

optioneel Boek bijvoorbeeld vooraf een gezellige Popquiz a Gogo of een Ik Hou van Holland Spel a 24,50 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Bekijk ook de volgende uitjes om uw bedrijfsfeest, groepsevenement of familiedagje in Amsterdam compleet te maken:

  • Op stap met Loesie
  • Gouwe Ouwe Popquiz
  • Het Soap Diner
  • Warme Wallen Rally
  • Amsterdamse Borrelvaart