Themafeest Karaoke Party Boat ( v.a. 50 personen )

Themafeest Karaoke Party Boat ( v.a. 50 personen )

Culinair groepsuitje

Uitjes Themafeest / Personeelsfeest

Dit is zeker wel het meest swingende themafeest van Amsterdam! De Karaoke Party Boot van Funny Events! Een unieke kans om met uw personeelsfeest of bedrijfsfeest een muzikale avond te beleven op de Amsterdamse wateren onder het genot van een lekkere borrel en een uitgebreid buffet!

Dat Karaoke helemaal hot is, dat weten wij inmiddels wel! Daarom hebben wij ook dit unieke themafeest ontwikkeld, vol swingende muziek, lekkere meezingers en een fantastische locatie; de Partyboot.

Uw gezelschap wordt in stijl ontvangen door onze host Gemma Glitter! Zij zal ervoor zorgen dat de gasten een warm welkom krijgen en meteen van de juiste accessoires voorzien worden! Neem een lekker welkomstdrankje en geniet van de gouwe ouwe danshits die onze DJ Niek Paniek vrolijk in elkaar mixt! Wij beginnen de avond met een kleine Popquiz a Gogo om uw muzikale kennis te testen met de “Petje op, Petje af Ronde”! Zo komt iedereen direct in de sfeer!

Na de quiz zal er een uitgebreid buffet voor u klaar staan, dus geniet van een lekker diner en waag u hierna de dansvloer op! Gemma Glitter is zelf de Karaoke Queen van het schip en zingt graag een liedje voor, maar dan moeten jullie er toch echt zelf aan geloven! Kies een van de fantastische hits uit de Karaoke Lijst en waan uzelf een heuse ster als u “Paradise by the dashboard light zingt!

Natuurlijk is er deze avond onbeperkt Hollandse bar inbegrepen, dus schroom niet om een lekker drankje bij de bar te halen. U zingt dan vast nog beter ;)!

Zing de Foute Hits, Pop Hits of Gezellige Hollandse Meezingers uit de Karaoke Doos en Gemma Glitter maakt er samen met u een feestje van. Terwijl de Partyboot een mooie route vaart over de Haven richting het eiland Pampus, gaat het dak eraf!

Na de het Karaoke Festijn, zal de DJ dansvloer vullen met de hits van toen en nu, dus geniet, borrel en dans maar lekker mee!

Beleef een fantastische feestavond vol muziek op de Karaoke Partyboot met uw bedrijfsfeest of personeelsfeest in Amsterdam.

Dit programma is inclusief

– 4 uur boothuur
– buffet
– Karaoke Queen Gemma Glitter
– DJ Niek Paniek
– Karaoke Set, Boekjes en geluid
– Onbeperkt Hollandse Bar
– Personeel
– Prijs voor de beste zangers/ zangeressen

min. aantal personen 50 personen

tijdsduur
4 uur

prijs p.p.

50 – 75 personen: €99,50 p.p. incl. btw.
75- 100 personen: €95,00,00 p.p. incl. btw
100 – 200 personen €90,00 p.p. incl. btw

Hollands Borrelarrangement:
Tijdens de gehele avond wordt er onbeperkt bier, wijn en fris geschonken

optioneel Boek bijvoorbeeld vooraf het ludieke spelprogramma Crazy 88 of the Hangover Stadsspel om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje, bedrijfsfeest of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!