Bingo Dinner Party!

Bingo Dinner Party!

Culinair groepsuitje

Uitjes Avondarrangement

Bekijk hier de gegarandeerd altijd gezellige te3ambuildingsavond in Amsterdam met Trees! De Bingo Dinner Party!

Wat? Bingo is niet hip? Bingo is pas voor in het bejaarden tehuis? Echt niet! Bingo bij Funny Events is helemaal hot, happening, Amsterdams en heel erg gezellig! En daar zorgt Jordanese Trees natuurlijk ook voor…;)

Jullie groep wordt ontvangen door Trees, een echte ouderwetse bingo fan. Zij is iedere week te vinden bij de Bingo Clubje midden in de Jordaan, gewapend met stempels en wel. Vanavond zal Trees eens een keer niet zelf voor de prijzen gaan, maar de Bingo presenteren! En dat kan ze! Zoals we al zeiden, de Bingo Dinner Party is hartstikke hip en gezellig en in deze moderne tijden wordt de Bingo op een heel andere manier gespeeld.. Zo speelt Trees naast de alombekende “Laat de ballen maar Vallen” ronde, ook de BNer Bingo en Swingende Muziek Bingo met jullie! De prijzentafel maakt jullie zeker strijdlustig, want deze is zeker goed gevuld met de leukste hebbedingetjes en foutse prijsjes.

Houdt de stempels, dikke stiften en ellebogen (!) dus maar klaar, want de strijd is begonnen! Teambuilding op en top dus! Wie heeft er als eerst een rijtje of misschien zelfs een volle kaart? En, je weet, zoals het een echte Bingo betaamt, bij een winnend getal wordt er vanuit de tenen “Bingo!”geroepen…Uiteraard zal Trees de spelregels goed met jullie doornemen en er een feestje van maken. ( En, nee, Trees neemt geen smeergeld aan, of toch wel?;)

Geniet tussen de gangen door van een uitgebreid 3-gangen diner van dit unieke, oer gezellige en uitdagende speldiner: de Bingo Dinner Party! Allemaal in een knus restaurant in het gezellige centrum van Amsterdam.

De Bingo Dinner Party met Trees is een hilarische teambuildingsavond voor een vrolijk personeelsuitje, gek vrijgezellenfeest of groepsuitje in Amsterdam.


Dit programma is inclusief

– 3-gangen diner
– Locatie
– Trees, de Bingo Juf
– Accesoires
– 3 Bingo Rondes ( cijfer, muziek en bner bingo )
– Fantastische prijzentafel


Min aantal personen 10 personen
Prijs p.p.
10 – 15 personen: 55,00 p.p. incl. btw
> 15 personen: 52,50 p.p. incl. btw

Optioneel
Boek bijvoorbeeld vooraf een Crazy 88 Game, Rondleiding “Op stap met Sjaan door de Jordaan”of  Workshop Plat Amsterdams vanaf 19,50 p.p. incl. BTW om jullie groepsuitje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje in Amsterdam helemaal compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Bekijk ook de volgende uitjes om uw bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest, groepsevenement of familiedagje in Amsterdam compleet te maken:

  • Spannend Moorddiner
  • Warme Wallen Rally
  • Amsterdams Arrangement
  • Borrelvaart en Fotoshoot achter het raam
  • Op stap met Sien door de Jordaan