Ik Hou van Holland City Game

Ik Hou van Holland City Game

Culinair groepsuitje

Uitjes Spelprogramma / Teambuilding

Speel, strijd lach  mee met de gezellige Ik Hou van Holland City Game in het centrum van Amsterdam! Hoe staat het met jullie kennis van ons kleine kikkerlandje? Ervaar de oer Hollandse kneuterigheid, gierigheid en vooral gezelligheid tijdens deze City Game door oud Amsterdam!

Jullie groep wordt door onze Hollandse Sietse in het centrum ontvangen in een knus cafe in Amsterdam. Zij zal het spel begeleiden op de Hollandse manier! De groep zal namelijk in teams verdeeld worden, die op pad gaan door de oude stad om typisch Hollandse opdrachten uit te voeren. Gewapend met een plattegrond, opdrachtenformulier en een camera gaan de teams op pad!

Hollandse Sietse stelt de teams op de proef met ludieke opdrachten, die allemaal moeten worden vastgelegd op camera. Hoe regel je een gratis biertje? Ga op de foto in Hollands kostuum en verdien geld met de Smartlappen opdracht!

Gelukkig hebben we de foto’s nog! Deze krijgen jullie achteraf toegestuurd. Beleef een oer-Hollandse dag in Amsterdam tijdens de Ik Hou van Holland City Game! Wie gaat er vandoor met een fantastische prijs?

De Ik Hou van Holland City Game is een supergezellig spel dat ieder vrijgezellenfeest, personeelsuitje of teamdagje in Amsterdam aan het lachen maakt!

Wilt u het Ik Hou van Holland Spel combineren met een lunch of diner? Dat kan! Kijk bij onze dag of avondarrangementen voor een compleet programma.

Dit programma is inclusief:

– Hollandse Sietse
– Opdrachten, camera en plattegrond
– Spelmateriaal en accesoires
– Prijs voor de winnaars
– Drankje tijdens de prijsuitreiking

Prijs 25,00 p.p. incl. BTW

Minimum aantal personen 10 personen

Duur 2,5 uur

Drankenpakket
Geen zin om achteraf de rekening van de drankjes te betalen? Boek dan het Hollands Borrelarrangement a 7,50 p.p. per uur onbeperkt Hollandse bar ( bier, wijn en fris ). Vraag naar de mogelijkheden!

Optioneel Boek bijvoorbeeld vooraf een Amsterdamse Borrelvaart a 35,00 p.p. incl. BTW om uw uitje in Amsterdam compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Bekijk ook de volgende uitjes om uw bedrijfsfeest, groepsevenement of familiedagje in Amsterdam compleet te maken:

  • Op stap met Loesie
  • Gouwe Ouwe Popquiz
  • Het Soap Diner
  • Warme Wallen Rally
  • Amsterdamse Borrelvaart