Wie Ben ik? Dinerspel

Wie Ben ik? Dinerspel

Culinair groepsuitje

Uitjes Avondarrangement

Zin in een oer gezellig teambuildingsdinerspel in Amsterdam met collega’s, vrienden of familie? Dan is het bekende en altijd gezellige Wie Ben Ik? Dinerspel precies wat jullie zoeken! Omdat het spelprogramma Wie Ben Ik ook haar comeback op tv weer heeft gemaakt, kunnen wij natuurlijk niet achterblijven! Een gegarandeerd geslaagd bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest met een lekker 3-gangen diner én spelelement zijn natuurlijk de ingrediënten van dit bekende dinerspel.

Uw groep wordt ontvangen in een sfeervol restaurant in hartje Amsterdam door onze eigen Wendy, die met jullie tussen de gangen door het Wie Ben Ik? spel zal spelen. Deze zal de groep in teams verdelen en de speluitleg doen, wat natuurlijk helemaal niet nodig is, want welke Nederlander heeft dit spel niet thuis met zijn familie gespeeld op zaterdagavond?! De eerste ronde zal starten met het raden naar een persoon, al dan wel of niet bestaand. De teams mogen vragen stellen en het tegenteam mag aanwijzingen geven, die vaak cryptisch en grappig zijn. Na de vragenronde kan er een gok gewaagd worden naar de betreffende Wie Ben Ik? persoon en kunnen de punten worden gescoord!

Met de eerste overwinning ( hopelijk 😉 op zak, is het tijd voor een smakelijk voorgerecht. Hierna wordt de Ronde Waar Ben Ik? gespeeld waarbij er natuurlijk ook weer mooie aanwijzingen worden gegeven in de vorm van een voorwerp. Na het hoofdgerecht speelt Wendy de eindronde Wat Ben Ik? en zingen wij nog luidkeels met z’n alleen de Wie Ben Ik Tune mee alvorens de prijsuitreiking gehouden wordt en het winnende team hun kado in ontvangst mag nemen.

Een bijzonder geslaagde avond met veel teambuilding, gezelligheid en zelfs een beetje nostalgie! Het Wie Ben Ik? Dinerspel is geschikt voor een ludiek bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest en zorgt voor een sfeervolle avond in hartje Amsterdam!

 

Dit programma is inclusief
– Wie Ben Ik? begeleider
– 3 Rondes Wie Ben Ik, Wat Ben Ik en Waar Ben Ik
– Cryptische & grappige aanwijzingen en voorwerpen
– 3-gangen diner
– Prijsuitreiking

Min aantal personen 10

Tijdsduur 3  uur

Prijs
€55,00 p.p. incl. btw

optioneel  Boek bijvoorbeeld aansluitend een gezellig Popquiz a Gogo Diner of een Ik Hou van Holland Dinerspel a €55,00 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!