Amsterdams Meezingdiner

Amsterdams Meezingdiner

Culinair groepsuitje

Uitjes Avondarrangement

Zin in een avond Amsterdamse gezelligheid vol smartlappen, meezingers en echte nostalgische liedjes? Dan is het Amsterdams Meezingdiner precies het bijzondere uitje voor jullie! Een culinaire meezing avond op z’n Plat Amsterdams garandeert een geslaagd vrijgezellenuitje, groepsuitje of personeelsuitje in hartje Amsterdam!

Tijdens deze bijzonder jofele avond kunnen jullie genieten van een lekker 3-gangen diner en de vrolijke acts van onze eigen Johnny Jordaan en Tante Leen! Wij hebben voor vanavond een privé zaal in typisch Amsterdams restaurant geboekt, waar jullie groep meteen in de Mokumse sfeer zal komen!

Natuurlijk wordt de groep hartelijk ontvangen door onze acteurs, die deze avond in de rol zijn gekropen van de ( jongere versie 😉 van de o zo bekende artiesten uit de Parel van de Jordaan; Johnny Jordaan & Tante Leen! Als iedereen voorzien is van een lekker drankje, rest jullie niets anders dan genieten en vooral meezingen met de Amsterdamse liedjes. Wij weten zeker dat jullie niet stil kunnen blijven zitten en dat is ook precies de bedoeling van het Amsterdams Meezing diner!

Haak in bij het nummer “Bij ons in de Jordaan” en dans de polonaise tijdens “Wordt nooit verliefd, want dan ben je verloren” of pink een traan weg bij “Aan die voet van die oude Wester”. Een lach, een schater en een zwijmelmoment behoren tot de echte liedjes van Mokum, maar vergeet niet dat ook de nummers van Andre Hazes en Ciske de Rat ook echte smartlappen zijn en dus zeker niet zullen ontbreken!

Tussen de gezelligheid en zang door, krijgen jullie een smakelijk 3-gangen diner geserveerd, want bij Amsterdamse gezelligheid hoort ook lekker eten. Op en top genieten dus!

Is de Plat Amsterdamse taal jullie nog niet eigen? Geen punt! Johnny en Leen geven jullie nog even een spoedcursusje Plat Praten, zodat ook jullie kunnen schitteren op z’n Plat Amsterdams en “Krijg toch allemaal de klere”…als een ware Jordanees kunnen meezingen.

Het Plat Amsterdamse Meezingdiner is een gegarandeerd gezellig, theatraal en vrolijk avondprogramma waarbij je zeker niet in je stoel kunt blijven zitten! Ideaal voor een unieke en sfeervol bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest in het centrum van Amsterdam!


Dit programma is inclusief
– 3-gangen diner
– 2 Acteurs als Johnny Jordaan & Tante Leen
– Liedjes en medleys
– 3-gangen diner
– Privé zaal
– Bijzondere avond
– BTW

Indicatie tijdschema:
18.00 – 18.30 Ontvangst gasten & Medley
18.30 – 19.00 Voorgerecht
19.00 – 19.30 Amsterdamse Meezingers
19.30 – 20.15 Hoofdgerecht
20.15 – 20.45 Hollandse Meezingers
20.45 – 21.00 Dessert

min. aantal personen 10 personen

tijdsduur 3 uur

Prijsoverzicht

prijs p.p.
10 – 15 personen : €65,00 p.p. incl. btw.
15 – 25 personen: €60,50 p.p. incl. btw
25 – 35 personen: €57,50 p.p. incl. btw
> 35 personen: €55,00 p.p. incl. btw
Grote groepen krijgen een speciale prijs

Hollands Borrelarrangement:
Geniet van onbeperkt bier, wijn, fris, koffie en thee gedurende de gehele avond a € 27,50 p.p. incl. btw! Dat is makkelijk!

optioneel Boek bijvoorbeeld vooraf de Rondleiding “Met Sjaan door de Jordaan” of een speurtocht door de Rosse Buurt om vanaf €19,50 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!