Amsterdamse Fietstour Jordaan

Amsterdamse Fietstour Jordaan

Culinair groepsuitje

Uitjes Rondleiding

Fiets mee met de Amsterdamse Fietstour door de Amsterdamse Jordaan en het Museumkwartier! Onder leiding van onze ervaren fietser ( en gids ) maakt u een gezellige tour door het centrum van Amsterdam, want op een oude fiets….moet je het leren!

Natuurlijk vertelt onze ervaren fietser u alles over het mooie Amsterdam. Zo fietsen wij vanuit het oude Amsterdam , via de Amstel naar de bekende Jordaan. Onze gids laat u de kroegen als cafe Lowietje en Rooie Nelis zien en vertelt u alles over de omstreden “Palingoproer” en de opbouw van deze wijk tot nu toe.

Wat is een Kargadoor? En wat was het grote geheim van Johnny Jordaan? En wisten jullie eigenlijk wat een “Smartlap” betekent?

Kortom, alles kom je te weten over de Jordaan met haar verborgen parels tijdens de Amsterdamse Fietstour!

Tussendoor wordt er natuurlijk een een borreltje gedronken en toasten ( lees:zingen ) wij op de Smartlappen Koning en koningin Johnny Jordaan en Tante Leen…

Wij zouden zeggen: Zing, borrel en fiets maar lekker mee met de Fietstour Jordaan! Ideaal voor een actief, gezellig en geslaagd bedrijfsuitje of groepsuitje in Amsterdam!

Dit programma is inclusief

– Ervaren Amsterdamse fietser ( en gids )
– Amsterdamse fiets
– Borreltje in cafe

Prijs p.p.
10 – 15 personen 27,50 p.p. incl. btw
> 15 personen 25,00 p.p. incl. btw

Tijdsduur 2 uur

Min aantal personen 8 personen

Optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend een gezellig Ik Hou van Holland Diner vanaf 55,00 p.p. incl. BTW om helemaal in de gezellige sfeer te blijven!

Meer Informatie of Reserveren?klik hier!

Bekijk ook de volgende uitjes om uw bedrijfsfeest, groepsevenement of familiedagje in Amsterdam compleet te maken:

  • Op stap met Loesie
  • Gouwe Ouwe Popquiz
  • Het Soap Diner
  • Warme Wallen Rally
  • Amsterdamse Borrelvaart