I Love Ibiza Party ( v.a. 30 personen )

I Love Ibiza Party ( v.a. 30 personen )

Culinair groepsuitje

Uitjes Themafeest / Personeelsfeest

Nu het bijna klaar is met de zon, het strand en de festivals begint het weer bij Funny Events!! Hier vind je het leukste en meest zonnige themafeest van Amsterdam; de I Love Ibiza Party! Denk aan fruitige cocktails, fleurige jurken, flaphoeden, kekke zonnebrillen en loungy housemuziek!

Dit themafeest staat helemaal in het teken van lang leve de lol, maar wel met luxe drankjes, een supergoede DJ en heerlijke hapjes! Vanavond bevinden jullie je waarschijnlijk voornamelijk op de dansvloer of loungen jullie even lekker in een van de bankbedden.

Bij ontvangst krijgt iedereen een overheerlijke cocktail “Sex on the Beach” aangeboden, waarna direct de dansvloer op gegaan kan worden want onze Ibiza Party DJ zet de beat al direct in! Onder het genot van deze vrolijke cocktail beginnen de heupen waarschijnlijk al langzaam mee te deinen met de hippe loungemuziek en waan je je al bijna op dit zomerse eiland.

De zaal is sfeervol versierd met palmbomen, bloemendecoratie en er zijn genoeg loungestoelen om lekker in weg te zakken! Dus zoek een plek om heerlijk in te chillen en geniet van de ontspannen sfeer! Ben je nog niet ontspannen? Geen probleem! Speciaal op de I Love Ibiza Party staan er 2 masseuses voor jullie klaar! Laat je nek en je schouders onder handen nemen en laat alles even los!

Een avond feest zonder eten is natuurlijk geen feest! Daarom zal er tijdens de gehele avond verschillende soorten fingerfood geserveerd worden, die je zo uit de hand kunt eten. Het is dus niet nodig om op te staan of om te stoppen met dansen, want het fingerfood is makkelijk te eten! Begint het Ibiza gevoel al te komen? Na een aantal rondes fingerfood en de zomerse drankjes die geserveerd worden waan je je al bijna in de Pacha of de Amnesia, zeker als de DJ de beat nog een tandje opvoert en het op de dansvloer helemaal los gaat!

Het I Love Ibiza themafeest is een gegarandeerd geslaagde & tropische avond voor een uniek bedrijfsfeest of personeelsfeest in Amsterdam!


Dit programma is inclusief
– Locatie
– Welkomstcocktail Sex on the Beach
– Hostess
– Massage dames
– Fingerfood
– Onbeperkt bier, wijn en fris
– Hippe DJ
– Geluid, techniek & decoratie
– BTW

Optioneel bij te boeken
– Salsa Workshop tijdens het feest
– Scroppino Bar
– Hippe Bingo Uur
– Tapas Workshop
– Fotograaf
– Polaroid Girls
– Mama’s kast verkleedhoek
– Bellenblaasmachine
– Ibiza Party op de boot

min. aantal personen 30 personen

tijdsduur 4 uur

Prijsoverzicht

prijs p.p.
30 – 40 personen: €115,00 p.p. incl. btw
40 – 50 personen: €110,00 p.p. incl. btw
50 – 65 personen : €99,50 p.p. incl. btw.
65 – 80 personen: €95,00 p.p. incl. btw
80 -100 personen: €87,50 p.p. incl. btw
> 100 personen: €80,00 p.p. incl. btw
Grotere groepen krijgen een speciale prijs op maat

Hollands Borrelarrangement:
Tijdens de gehele avond wordt er onbeperkt bier, wijn en fris geschonken