Sex and the City Game

Sex and the City Game

Culinair groepsuitje

Uitjes Spelprogramma / Teambuilding, Vrijgezellen

Zijn jullie ook helemaal fan van Sex and the City? Houden jullie van  shoppen, flaneren, flirten, sex en mooie kleding? Dan is dit vrijgezellen uitje of groepsuitje met vriendinnen vast is voor jullie! Funny Events heeft een heuse Sex and the City Stads Spel ontwikkeld in het centrum van Amsterdam!

Jullie groep wordt natuurlijk in stijl ontvangen met een lekker glaasje prosecco door onze begeleidster. De Sex and the City Game staat nattuurlijk geheel in het teken van sex, fashion en gekkigheid…Precies zoals deze dames zijn!

De sexverslaafde Samantha schaamt zich nergens voor en neemt zeker geen blad voor de mond…Zo poseerde zij ooit zonder enige gene naakt! Nou, naakt, dat gaan wij natuurlijk niet doen vandaag, maar wel pikant!

Tijdens de sexy Fotoshoot achter een heus rood raam, midden op de Amsterdamse Wallen,
kunnen jullie in de huid kruipen van Samantha. Kies een geweldig latex pakje uit en poseer achter het raam! Dit hebben jullie vast nog nooit gedaan…

Jullie begeleidster zal na de shoot het opdrachtenboekje, plattegrond en camera uitdelen. Jullie gaan op pad om de meest hilarische, foute, mode gerelateerde opdrachten te doen en vindt het sleutelwoord dat tot de oplossing van het spel zal leiden.

Denk aan opdrachten als: “Flirt als een echte Samantha en regel een telefoonnummer van een leuke jongen!” , “Zoek een look a like van Mister Big” of  “Verkleed je in de Bijenkorf als de 4 SATC meiden!”

Natuurlijk wordt alles vastgelegd op camera, zodat deze dag zeker niet vergeten wordt! ( Ook al zou je dat wel willen ;))

Lachen, flirten, gieren, brullen en borrelen tijdens de Sex & the City Game in Amsterdam! Een ultiem vrijgezellenuitje in Amsterdam met vriendinnen!

Dit programma is inclusief:

– Begeleider
– Welkomstdrankje
– Spelmateriaal en accesoires
– Camera
– Prijs voor de winnaars
– Drankje tijdens de prijsuitreiking

Tijdsduur 2,5 uur

Min aantal personen 10

Prijs
10 – 15 personen 27,50 p.p. incl. BTW
>15 personen 27,50 p.p. incl. BTW

Optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend een gezellige Prosecco Vaart of Hilarisch Moordspeldiner: de Moord op Hollands Next Topmodel om jullie teambuilding, vrijgezellenfeest, personeelsuitje of groepsuitje in Amsterdam helemaal compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren?
klik hier!