Amsterdamse Rondvaart met glaasje bubbels

Amsterdamse Rondvaart met glaasje bubbels

Culinair groepsuitje

Uitjes Op de boot

Bekijk hier de Amsterdamse rondvaart voor een bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest in hartje Amsterdam!

Lekker even een uurtje een echte rondvaart door de Amsterdamse grachten maken op een privé boot mét een lekker glaasje bubbels? Dat kan tijdens onze originele Amsterdamse Rondvaart! Ideaal tijdens een dagprogramma in Amsterdam of als begin van uw uitje. De stad met wel meer dan 140 km aan gracht, biedt de mooiste uitzichten vanaf het water. Tijdens de 1 uur durende vaart, komt u langs het Anne Frank Huis, vaart u over de welbekende Prinsengracht en door de Jordaan en geniet u van het uitzicht over de Amstel en haar mooie Magere Brug. Ook heeft u een prachtig uitzicht over de Hermitage en zullen wij, last but not least, nog een stukje langs het Wallengebied varen; tevens het oudste gedeelte van de stad. Hier zal de schipper de rondvaartboot behendig door de smalste grachtjes van Mokum sturen om vervolgens op het Oosterdok en het Ij uit te komen.

Zo ziet u binnen 1 uur alle hoogtepunten van de stad onder het genot van een lekker drankje! De Rondvaart Amsterdam is een goed begin, eind of een mooie pauze tijdens een personeelsuitje, vrijgezellenfeest of groepsuitje in Amsterdam!

Dit programma is inclusief
– Schipper
– Prive rondvaartboot ( 15 – 30 personen of > 30 personen )
– 1 uur durende vaart
– Glaasje bubbels

Tijdsduur 1 uur

Min aantal personen 15 personen

Prijs
15 – 20 personen 19,50 p.p. incl. btw
> 20 personen 17,50 p.p. incl. btw

Optioneel
Geheel in Amsterdamse stijl afsluiten? Boek dan bijvoorbeeld aansluitend onze cursus Workshop Plat Amsterdams a € 25,00 p.p. incl. btw of een Ik Hou van Holland Dinerspel a 55,00 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!