Jazz Cruise

Jazz Cruise

Culinair groepsuitje

Uitjes Avondarrangement, Op de boot

Voor de echte Jazz liefhebbers, heeft Funny Events en meest stijlvolle rondvaart samengesteld: de Jazz Cruise! Geheel in stijl vaart u op een luxe salonboot door de mooiste en kleinste grachten van de stad. Zeker nu het al vroeg donker wordt is deze vaart extra speciaal, want alle bruggen zijn prachtig verlicht. U wordt hartelijk welkom aan boord geheten op onze luxe salonboot door de schipper, die u zal voorzien van een lekker drankje. Terwijl u kunt genieten van Amsterdam vanaf het water, manoevreert onze schipper zich door de kleinste grachten voor een unieke vaart.

Maar…dat is nog niet alles! Om de sfeer helemaal compleet te maken komt er een heuse saxofonist aan boord die de mooiste Jazz sounds uit zijn saxofoon zal blazen. Deze saxofonist heeft onder ander samen met Harry Muskee gespeeld en laat u graag kennis maken met de prachtige muziek! Luxer kan het niet, toch?

Geniet, vaar en swing mee tijdens de Jazz Cruise! Ideaal voor een gezellig personeelsuitje, familie uitje of luxe vrijgezellenfeest in Amsterdam!

Dit programma is inclusief

– 1,5 uur boothuur
– Onbeperkt Hollandse bar ( bier, wijn, fris )
– Saxofonist
– Live Muziek

min. aantal personen 15 personen

tijdsduur
1,5 uur

prijs p.p.

15 – 20 personen € 62,50 p.p. incl. btw
> 20 personen € 55,00 p.p. incl. btw

optioneel
Boek bijvoorbeeld aansluitend een gezellig Popquiz a Gogo Diner of een Ik Hou van Holland Dinerspel a 55,00 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Bekijk ook de volgende uitjes om uw bedrijfsfeest, groepsevenement of familiedagje in Amsterdam compleet te maken:

  • Op stap met Loesie
  • Gouwe Ouwe Popquiz
  • Het Soap Diner
  • Warme Wallen Rally
  • Amsterdamse Borrelvaart
  •