50 Tinten Grijs Arrangement

50 Tinten Grijs Arrangement

Culinair groepsuitje

Uitjes Acts/ Entertainment, Vrijgezellen

Zijn jullie klaar voor het meest erotische vrijgezellenfeest of groepsuitje in Amsterdam? En worden jullie ook helemaal warm van de 50 Tinten Grijs Trilogie? Beleef dan het meest ultieme erotische uitje van Amsterdam; het 50 Tinten Grijs Arrangement! Voor een uniek en sexy vrijgezellenfeest of groepsuitje op de Amsterdamse Wallen!

Jullie groep wordt ontvangen door Lola; een meesteres die het klappen van de zweep kent 😉 Zij zal jullie meenemen voor een spetterende Wallen Tour, langs de kinky shops, de peeskamers en het bruisende beroep dat hier nog druk wordt uitgeoefend! Lola laat jullie natuurlijk kennis maken met de vrouwvriendelijke SM, dat sinds het boek bespreekbaar geworden is. Maar wat is SM nu eigenlijk? Voor de een is dit geblinddoekt worden, voor de ander kan dit veel verder gaan dan tepelklemmen!

Duik samen met deze expert in de sexy wereld van bondage, sm kamers en het beroep van een meesteres. Wist je dat de meeste klanten zakenmannen zijn? En dat een SM spel vaak minimaal 3 uur duurt? En dat de “echte” daad meestal helemaal niet van pas komt?

Tijdens de rondleiding door de Rosse Buurt zullen jullie op de proef gesteld worden! Lola heeft namelijk een paar spannende opdrachten voor jullie in petto…

Na een heleboel rode oortjes, wordt het tijd voor de volgende stap: hoe zou het zijn om zelf achter een raam te zitten? Ervaar het echte leven in de Rosse buurt tijdens een heuse Redlight Fotoshoot! In een peeskamer, midden op de Wallen, worden jullie zelf omgetoverd tot dame van lichte zeden en mogen jullie je helemaal laten gaan tijdens de fotoshoot! Neem de gekste poses aan en lever de meest pikante foto’s af! Natuurlijk krijgen jullie na afloop alle foto’s toegestuurd; een mooi aandenken van dit spetterende vrijgezellenfeest 😉

Na de fotoshoot hebben wij nog 1 klapstuk voor jullie in petto; een sexy Lapdance & Striptease workshop! Wil je echt de kneepjes van het vak leren, dan moet je natuurlijk een goede lapdance kunnen geven. Miss Maris leert jullie hoe jullie sensueel kunnen dansen en zo jullie partner de avond van zijn of haar leven kunt geven! Wat zullen zij blij zijn bij thuiskomst! Een gegarandeerd geslaagd arrangement voor jullie Ên voor het thuisfront, een echte win-win situatie dus!

Het 50 Tinten Grijs arrangement is een erotisch pakket voor een sexy vrijgezellenfeest, groepsuitje of teamuitje in hartje Amsterdam!


Dit programma is inclusief
– 50 Tinten Grijs Rondleiding
– Meesteres Lola
– Enkele sexy opdrachten
– Red Light Fotoshoot incl. accessoires
– Foto’s toegezonden
– Lapdance – Striptease Workshop
– Instructrice
– Locatie
– BTW

min. aantal personen 10 personen

tijdsduur4 uur

Prijsoverzicht

prijs p.p.
â‚Ŧ 75,00 p.p. incl. btw