Ik Hou van Holland Boot

Ik Hou van Holland Boot

Culinair groepsuitje

Uitjes Op de boot

Bekijk hier het leukste Ik Hou van Holland uitje in Amsterdam; de Ik Hou van Holland Boot! Lekker varen, borrelen en genieten van de gekke oer Hollandse opdrachten, vragen en spellen! Altijd gezellig tijdens een personeelsuitje, familie uitje of vrijgezellenfeest in het mooie Mokum…O, ja, en waar komt die naam Mokum eigenlijk vandaan? Geniet van het uitzicht over het water en strijdt mee met het Ik Hou van Holland Spel!

Hoeveel km fietspad heeft Nederland? Zing, speel mee en lach om je collega’s, famillie of vrienden tijdens de Ik hou van Holland Boot, onder begeleiding van ons Hollandse meisje. Aan boord van onze mooie salonboot zorgt onze gezellige Hollandse Sietse voor de Holand Rondes zoals bekend op tv! Omschrijf de BNers, vul de Stamboom in, draai aan het rad en raad de tv fragmenten! Een heuse competitie die  iedereen zeker motiveert  om te winnen!

Tijdens deze Hollandse vaart vaar je door de grachten en geniet je van het uitzicht over het water en een lekkere borrel. Doe mee en verrijk je kennis op de Ik Hou van Holland Boot door de Amsterdamse grachten!

Dit programma is inclusief
– 1,5 Boothuur
– Hollandse bar ( bier, wijn, fris onbeperkt )
– Hollandse Sietse ( bij meer dan 25 personen ook Hollandse Wietse )
– Hou van Holland Rondes
– Accseoires
– Prijsuitreiking en prijs

Min aantal personen 10 personen

Tijdsduur 1,5 uur

Prijs
10 – 15 personen 62,50 p.p. incl. btw.

Vanaf 15 personen 57,50 p.p.incl. btw.

Optioneel Boek bijvoorbeeld vooraf de 1,5 uur durende rondleiding met Sjaan door de Jordaan of Loesie over de Wallen vanaf 22,50 p.p. incl. btw om uw groepsuitje in Amsterdam compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!


Bekijk ook de volgende uitjes om uw bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest, groepsevenement of familiedagje in Amsterdam compleet te maken:

  • Spannend Moorddiner
  • Warme Wallen Rally
  • Amsterdams Arrangement
  • Borrelvaart en Fotoshoot achter het raam
  • Op stap met Sien door de Jordaan