Prosecco boot

Prosecco boot

Culinair groepsuitje

Uitjes Op de boot, Vrijgezellen

Bubbels, bubbels en nog eens bubbels! Vaar mee met de Prosecco Boot door de Amsterdamse grachten en de haven. Tijdens deze 1,5 uur durende vaart kun je genieten van de lekkerste prosecco, gezellige muziek en natuurlijk het uitzicht over de grachten.

Jullie groep wordt ontvangen door onze schipper aan boord van een knus salonbootje met een lekker glas prosecco. Omdat het een klein privé bootje betreft, alleen voor jullie groep, vaart de schipper de route die jullie willen. Zo kan deze zelfs door de smalste grachtjes van Amsterdam varen. Geheel in stijl natuurlijk! Aan boord is er onbeperkt prosecco aanwezig, dus schenk maar lekker door! Ideaal voor een vrijgezellenuitje met vriendinnen of teamdagje in Amsterdam!

De boot zet jullie af in het centrum, waar jullie willen. Bijvoorbeeld bij het restaurant waar jullie aansluitend gaan eten.

De Prosecco Boot is varen in Amsterdam in stijl!

Dit programma is inclusief

– 1,5 uur boothuur
– Onbeperkt Prosecco aan boord
– Schipper

min. aantal personen 10 personen

tijdsduur 1,5 uur

prijs p.p. € 42,50 p.p. incl. btw.

optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend een gezellig Popquiz a Gogo Diner of een Ik Hou van Holland Dinerspel a 55,00 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Bekijk ook de volgende uitjes om uw bedrijfsfeest, groepsevenement of familiedagje in Amsterdam compleet te maken:

  • Op stap met Loesie
  • Gouwe Ouwe Popquiz
  • Het Soap Diner
  • Warme Wallen Rally
  • Amsterdamse Borrelvaart