Rondleiding “Op stap met Sjaan of Loesie”- Hou van Holland Spel – Borrelboot

Rondleiding “Op stap met Sjaan of Loesie”- Hou van Holland Spel – Borrelboot

Culinair groepsuitje

Uitjes Dagarrangement

Ga mee op de Amsterdamse toer met dit unieke dagprogramma in hartje Amsterdam! Een ideaal dagproramma voor een ludiek, gezellig en lekker Amsterdams groepsuitje, personeelsuitje of vrijgezellenfeest!

Het arrangement begint met de hilarische rondleiding “Met Sjaan door de Jordaan of met Loesie over de Wallen“; beide echte Amsterdamse typetjes! Wandel mee aan de arm van deze ludieke dames door de gezellige Rosse Buurt of de oude volkswijk de Jordaan. Kom alles te weten over de geschiedenis, hun oorsprong en grappige uitpraken en gezegdes.

Waar komt “op een blauwe maandag” eigenlijk vandaan? Of “in de Aap gelogeerd zijn”? Loesie of Sjaan weten niet alleen alles over hun buurtje, maar kennen ook de leukste cafe’s. En bij een borreltje in het gezellige cafe lowietje of het Mandje hoort ook een ouderwetse smartlap…op z’n plat Amsterdams natuurlijk! Tijdens deze amsterdamse rondleiding met een van onze gidsen als typetje, krijg je zeker een unieke kijk op het oude Mokum…

Na de rondleiding door de Jordaan of Wallen, zullen de gidsen jullie ( bijna in polonaise 😉 begeleiden naar het gezellige cafe waar het Ik Hou van Holland Spel gespeeld zal worden. Want, wij Houden van Holland! Hier zal Hollandse Sietse het overnemen, want zij zal de Ik Hou van Holland Quiz met jullie spelen. Hoeveel calorieen zitten er in 1 bitterbal? Kunnen jullie foutloos het woord “ibropruven” met het hele team spellen? En wie wint er de meeste punten tijdens de fragmenten ronde? Zing, strijd, speel en lach mee met het oer gezellige Ik Hou van Holland Spel samen met vrienden, vriendinnen of collega’s in Amsterdam!

Als de winnaars bekend zijn en de prijs in de wacht is gesleept, zal de Borrelboot voor jullie aan de kade gereed liggen. Klets en borrel nog even lekker na onder het genot van een drankje! tijdens deze 1,5 uur durende borrelvaart door de grachten en de haven kunnen jullie genieten van het uitzicht vanaf het water. Onze schipper vaart een mooie route door het centrum van de stad en laat natuurlijk de mooiste plekjes zien! Aan boord wordt er onbeperkt Hollandse bar geschonken, dus neem er nog 1 als afsluiter van een gezellig en geslaagd groepsuitje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje in Amsterdam!

Met dit Amsterdamse dagprogramma “Rondleiding met Sjaan door de Jordaan”of “Op stap met Loesie over de Wallen – Ik Hou van Holland Spel – Borrelboot, beleef je Amsterdam als nooit te voren…

NB. Natuulijk is het mogelijk het programma ook om te draaien, jullie mogen het zeggen!

Voorbeeld programma:

14:00 – 15:30 Rondleiding “Met Sjaan door de Jordaan”of “Op stap met Loesie over de Wallen”
15:30 – 17:00 Ik Hou van Holland Quiz
17:00 – 18:30 Amsterdamse Borrelvaart

 
Dit programma is inclusief

– Gids Sjaan of Loesie ( Als typetje )
– 1,5 uur durende tour
– Ik Hou van Holland Quiz
– Accesoires en spel
– Hollandse Sietse
– 1,5 uur durende borrelvaart
– Onberperkt Hollandse bar aan boord ( bier,wijn,fris )

Tijdsduur 4,5 uur

Min aantal personen 10 personen

Prijs

10 -15 personen €85,00 p.p. incl. btw
>15 personen €80,00 p.p. incl. BTW


Optioneel
Een gezellige aflsuiter van een oer-Amsterdams arrangement? Boek dan aansluitend het swingende Toppers Meezing Diner vanaf 62,50 p.p. incl. btw of een ludiek teambuildingsdiner als het Moordspeldiner of Karaoke diner a € 55,00 p.p. incl. btw om jullie teamuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Amsterdam helemaal compleet te maken.

 Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Bekijk ook de volgende uitjes om uw bedrijfsfeest, groepsevenement of familiedagje in Amsterdam compleet te maken:

  • Op stap met Loesie
  • Gouwe Ouwe Popquiz
  • Het Soap Diner
  • Warme Wallen Rally
  • Amsterdamse Borrelvaart