Vrijgezellenboot Mannen

Vrijgezellenboot Mannen

Culinair groepsuitje

Uitjes Op de boot, Vrijgezellen

Vaar mee op de Vrijgezellen Boot door de grachten van Amsterdam! Aan boord van onze gezellige sloep, kunnen jullie genieten van onbeperkt Hollandse bar tijdens deze gezellige 1 uur durende rondvaart door de grachten en de haven. Geniet dus van een lekker biertje of wijntje en het fantastische uitzicht over het water! De sloep is tevens voorzien van een gezellig muziekje!

De schipper vaart uiteraard een mooie route en zet jullie na 1 uur af midden in de Rosse Buurt. Want bij een vrijgezellenfeest met mannen mag een bezoekje bij het meest bekende sexpaleis in Amsterdam natuurlijk niet ontbreken! In Casa Rosso staat namelijk een spetterende sexy show op jullie te wachten!

Hier zullen jullie oortjes rood kleuren; de show die wij voor jullie hebben gereserveerd is spannend, sexy en heet 😉

Natuurlijk hoort ook hier een drankje bij; of eigenlijk twee en daar hebben wij ook voor gezorgd! De Vrijgezellen Boot Mannen is een ideaal pakket voor een uitbundig vrijgezellenfeest voor mannen in Amsterdam!

Dit programma is inclusief:

– Amsterdamse Sloep
– Onbeperkt Hollandse bar ( bier, wijn, fris )
– Nootjes en zoutjes
– Bezoek Casa Rosso
– 2 drankjes Casa Rosso inclusief

Tijdsduur 2,5 uur

Prijs
69,50 p.p. incl. BTW

Optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend de hilarische rondleiding “Op stap met Meesteres Lola over de Wallen” met stapelgekke opdrachten voor de vrijgezel a 24,50 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellen uitje compleet te maken!


Meer Informatie of Reserveren? klik hier!


Bekijk ook de volgende uitjes voor een geslaagd vrijgezellenfeest in Amsterdam: