Flirt Workshop – Cursus Flirten

Flirt Workshop – Cursus Flirten

Culinair groepsuitje

Uitjes Workshop

Bekijk hier de unieke teambuilding workshop waar je zeker veel van op zult steken; de Flirt Workshop in Amsterdam! Een hilarische workshop voor een geslaagd personeelsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest in Mokum…

Ben jij een echte verleidster en wind jij menig man of vrouw om je vinger? Of doe jij je best de leukste openingszin eruit te gooien, maar zonder resultaat?

Doe mee met de Flirt Workshop in het centrum van Amsterdam en wordt een echte (WO)MANIZER! Een heuse Flirt Cursus waar je niet alleen heel erg verleidelijk door wordt, maar ook veel zelfvertrouwen krijgt en eindelijk eens meer van die mannen zult begrijpen!

Leuk met je vriendinnen tijdens een vrijgezellenfeest of als teambuilding tijdens een personeelsfeest in Amsterdam!

Door middel van een zelfkennis quiz, leuke weetjes, rollenspellen en natuurlijk oefening in de praktijk kun jij samen met je vriend(en)innen of collega’s leren flirten tijdens deze workshop in Amsterdam.

Flirten is niet alleen goed voor de kans de ware te ontmoeten, maar ook voor je ego, zelfvertrouwen, uitstraling en humeur! Wist je namelijk dat Flirten maakt gelukkig!

De workshop wordt gegeven door onze Flirty begeleider Lizzy, de grootste flirt van Amsterdam! Naast de introductie over wat flirten nu eigenlijk inhoudt en op wat voor manieren je flirten kunt gebruiken om er een groot succes meet te boeken, speelt Lizzy ook een aantal leuke rollenspellen! Zo leren jullie niet alleen te flirten met de leukste mannen, maar ook om zakelijk te flirten.

Doe mee met Ranking the Flirts en ontdek wie de grootste flirt binnen jullie groep is en waarom…Een actieve workshop vol leuke tips en weetjes over flirten! Zo gaan jullie zeker als zelfverzekerde flirts de deur uit!


Dit programma is inclusief

– Begeleider
– Tips & Tricks
– Quizje
– Locatie

Min aantal personen 10 personen

Tijdsduur 2  uur

Prijs 25,00 p.p. incl . BTW

Optioneel Boek bijvoorbeeld vooraf een Gooische Vrouwen Tour of Rondleiding met Sjaan door de Jordaan vanaf 24,50 p.p. incl. btw!

Of sluit juist af met een hilarisch Moordspeldiner, Swingende Popquizdiner of een gezelllig Ik Hou van Holland Speldiner a 55,00 p.p. incl. BTW!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Bekijk ook de volgende uitjes om uw bedrijfsfeest, groepsevenement of familiedagje in Amsterdam compleet te maken:

  • Op stap met Loesie
  • Gouwe Ouwe Popquiz
  • Het Soap Diner
  • Warme Wallen Rally
  • Amsterdamse Borrelvaart