Gay Tour Amsterdam

Gay Tour Amsterdam

Culinair groepsuitje

Uitjes Rondleiding, Vrijgezellen

Bekijk hier het meest unieke, hysterische en leukste uitje van Amsterdam: De Gay Tour Amsterdam! Wandel met collega’s, vrienden of familie mee aan de arm van onze mega gezellige gay en leer het verhaal en de plekken van de Amsterdamse Gay Scene kennen. Natuurlijk kent onze gids de beste plekjes; van leuke winkeltjes tot aan spannende en hete nachtsauna’s!

Uitspraken als “Poes”en “Ik vind het hysterisch” zijn aan de orde van de dag, zeker als je een kijkje neemt achter de schermen van deze veelbesproken scene!

Is Amsterdam echt de meest vriendelijke gay hoofdstad van de wereld? Of is het hier in Nederland niet meer zo vriendelijk al dat het jaren lang is geweest? Waar vind je de leukste gay bars, leather cafe’s, sexshops en gay cafe’s? Kom erachter en wandel dan mee aan de arm van Amsterdams meest gezellige Gay met onze Gay Tour Amsterdam!

Tijdens de tour maakt onze Gay Gids een stop in het altijd gezellige cay Cafe Prik voor een lekkere borrel en de “Ken je gay klassiekers”Quiz!

Hoe kregen de gay’s hun eigen plek, cafe en waar wordt het wel en niet geaccepteerd? Talloze gay bars, kappers, restaurants en informatie punten vormen een unieke trekpleister voor gay’s over de hele wereld!

Ga mee op pad en kom alles te weten van onze ervaren gids tijdens de Gay Tour Amsterdam!

Dit programma is inclusief:
Gay Gids
– Stop in gezellige gay bar
– 2 uur durende tour
– Gay Quiz
– 1 drankje

Tijdsduur 2 uur

Min aantal personen 10 personen

Prijs p.p.
10 – 15 personen € 26,50 p.p. incl. btw
> 15 personen € 24,50 p.p. incl. btw

Optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend een hysterische Popquiz a Gogo Diner of een gezellig Ik Hou van Holland Dinerspel a 52,50 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Bekijk ook de volgende uitjes om uw bedrijfsfeest, groepsevenement of familiedagje in Amsterdam compleet te maken:

  • Op stap met Loesie
  • Gouwe Ouwe Popquiz
  • Het Soap Diner
  • Warme Wallen Rally
  • Amsterdamse Borrelvaart