Smartlappen Arrangement

Smartlappen Arrangement

Culinair groepsuitje

Uitjes Dagarrangement

Wie houdt er niet van Smartlappen? Amsterdam staat natuurlijk bekend om de mooiste smartlappen die uit de Jordaan komen! Johnny Jordaan, Tante Leen, maar ook Andre Hazes heeft menig smartlap gezongen! Daarom komt Funny Events met het Smartlappen Arrangement!

U wordt ontvangen midden in de Jordaan, bij een gezellig jordanees cafe om de dag te beginnen met een lekker kopje koffie en een appeltaart.

Na de koffie wordt u opgehaald door onze gids om de Jordaan te ontdekken tijdens de Jordaan Tour.  Deze oude volkswijk heeft een fantastische geschiedenis, verborgen hofjes en gezellige cafe’s. Er wonen niet veel Jordanezen meer, maar als we goed op zoek gaan naar de bloemetjes gordijnen, kunnen we de echte buurt nog een beetje terug zien!

Onze gids vertelt u alle anekdotes en verhalen over de Jordaan en haar uitspraken. Wist u al wat een Kargadoor was? En wat er aan de hand was met de standbeelden op het Johnny Jordaanplein? Kom het allemaal te weten tijdens deze gezellige Jordaan Tour!

Natuurlijk sluiten wij de dag af met een heuse Smartlappen Workshop in een van de gezellige jordanese cafe’s zoals Lowietje, de Blauwe Pan of de Twee Zwaantjes. Onder leiding van accordeonist Gerrie zullen de gouden keeltjes gehoord worden en de smartlappen gelald!

Het Smartlappen Arrangement van Funny Events staat garant voor een gezellige dag in de Jordaan in Amsterdam!

 

Dit programma is inclusief

– Ontvangst met koffie en gebak
– Jordaan gids ( 2 uur durende tour )
– Smartlappen Workshop
– 1 drankje incl.
– Accordeonist Gerrie

min. aantal personen 10 personen 

tijdsduur  4 uur

prijs per persoon10 personen € 54,50 p.p. incl. btw.
>15 personen € 47,50 p.p. incl. btw

optioneel  Boek bijvoorbeeld aansluitend een gezellig Popquiz a Gogo Diner of een Ik Hou van Holland Dinerspel a 55,00 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!

 Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Bekijk ook de volgende uitjes om uw bedrijfsfeest, groepsevenement of familiedagje in Amsterdam compleet te maken:

  • Op stap met Loesie
  • Gouwe Ouwe Popquiz
  • Het Soap Diner
  • Warme Wallen Rally
  • Amsterdamse Borrelvaart