“Effe geen cent te makken” Budget Uitje €50,- p.p.

“Effe geen cent te makken” Budget Uitje €50,- p.p.

Culinair groepsuitje

Uitjes Avondarrangement, Dagarrangement, Vrijgezellen

FF geen cent te makken? Ook in de bedrijven worden de budgetten gekort en een vrijgezellenfeest organiseren is zeker niet goedkoop! Daarom heeft Funny Events het “Effe geen cent te makken” Budget Uitje voor jullie samengesteld! Een goedkoop bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of groepsuitje in Amsterdam met de allerleukste ingrediënten!

Dit Budget Uitje is een compleet verzorgd pakket voor een geslaagd dagje Amsterdam en heeft een hoog teambuilding, gezelligheid en originaliteitsgehalte! Zo gaan jullie op stap met de Plat Amsterdamse typetjes Sjaan of Loesie voor een Jordaan Rondleiding of Wallen Tour, spelen jullie het welbekende Hou van Holland Spel en gaan nog lekker eten ook!

Jullie groep wordt allereerst ontvangen in het centrum van Amsterdam door onze bloedgezellige, ras Amsterdamse gidsen: Sjaan of Loes voor een hilarische stadswandeling door de Jordaan of de Rosse Buurt. Met hun plat Amsterdamse accent laten zij jullie kennis maken met hun vertrouwde buurtje. Loes komt uit de Rosse Buurt en Sjaan is geboren en getogen in de Jordaan. De een houdt van glitters, de ander van tijger, maar 1 ding hebben ze wel gemeen: het zijn de meest gezellige Amsterdamse kletskousen die er zijn!

Aan de arm van een van deze dames naar keuze gaan jullie op pad door de buurt en ontdekken jullie alle anekdotes, verhalen, roddels en achterklap. Want, deze Amsterdamse types kennen natuurlijk iedere kroeg-kastenbaas en pooier! Geniet van de typische verhalen, de weetjes en de mooie geschiedenis van ons Mokum, allemaal lekker aangedikt en met een plat Amsterdams accent natuurlijk 😉

Deze bijzondere stadswandeling met een stapelgek typetje als gids is zeker een tour die jullie snel snel zullen vergeten…

Sjaan of Loes laten jullie natuurlijk niet zomaar achter, nee! Zij zetten jullie af bij het volgende uitbundige arrangement, namelijk bij het restaurant waar jullie in polonaise naar binnen zullen wandelen voor het Ik Hou van Holland Spel! Hier staat onze Hollandse Host jullie al op te wachten om iedereen te voorzien van oranje accesoires. Ja, zo komen jullie meteen in de sfeer!

Het Ik Hou van Holland Spel is dé hit van dit moment en is teambuilding op en top! In teams strijden jullie tegen elkaar in de rondes Spelling, Uitbeelden, Slogans, Singing Bee en het Rad van ! Deze quiz is altijd geslaagd voor zowel jong als oud en zelfs niet-spelletjes-liefhebbers neuriën altijd zachtjes mee op de Hollandse hits…

Als de winnaars bekend zijn gemaakt tijdens de prijsuitreiking, neemt onze Hollandse Host afscheid en zet de meezingers nog even aan. Na de rondleiding en het actieve spel hebben jullie vast honger gekregen en das maar goed ook! Na het spel kunnen jullie nog genieten van een lekkere daghap met een soepje vooraf en een lekker drankje.

Geniet van een compleet verzorgd dag en avondprogramma voor een kleine prijs met het “Effe geen cent te makken” Budget Uitjevan Funny Events! Ideaal voor een geslaagd en origineel bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest in Amsterdam.

NB. Het Hou van Holland Spel al eens gedaan? Dan kun je deze quiz ook vervangen voor de Muziekquiz “Popquiz a Gogo” of de “Pub Quiz“!

Voorbeeld tijdschema:

15:00 – 16:30 uur Op stap met Sjaan of Loesie door de Jordaan of de Rosse Buurt
16:30 – 18:00 uur Ik Hou van Holland Spel
18:00 – 19:30 uur Soepje, daghap en drankje


Dit programma is inclusief

– Plat Amsterdams typetje
– 1,5 uur durende rondleiding ( Wallen of Jordaan )
– Hou van Holland Quiz
– Holland Host
– Locatie
– Soep v/d dag
Hoofdgerecht v/d dag
+ 1 consumptie

min. aantal personen 15 personen

Prijs € 50,00 p.p. incl. btw

tijdsduur 4 uur

optioneel Boek bijvoorbeeld vooraf een leuke puzzeltocht, speurtocht of rally vanaf €19,50 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!