Ik hou van Holland Lunch & Speurtocht “Ontdek de Jordaan”!

Ik hou van Holland Lunch & Speurtocht “Ontdek de Jordaan”!

Culinair groepsuitje

Uitjes Dagarrangement, Spelprogramma / Teambuilding

Bekijk hier het gezellige teambuildingsprogramma met een lekkere lunch, hou van Holland uitje en een speurtocht door de Jordaan! Perfect voor een gezellig bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Amsterdam.

Weet u alles over ons kleine landje? Kijkt u altijd naar Ik hou van Holland op tv? Houdt u van knusheid en kneuterige Hollandse gezelligheid? Speel dan mee met het Ik hou van Holland spel tijdens een heerlijke lunch in een gezellig restaurant in hartje centrum van Amsterdam!

Onder het genot van een heerlijke lunch in een gezellig en knus restaurant in Amsterdam, speelt Hollandsche Sietse samen met u het Ik hou van Holland Spel! In teams wordt er tegen elkaar gestreden en gebattled voor een geweldige prijs! Zing, dans, beeld uit, spel de woorden en beantwoord de gekste vragen tijdens ons Ik hou van Holland spel!

Na een uitgebreide en zeer enthousiaste lunch gaan jullie in polonaise de deur uit, op naar het volgend programma! Want, de middag is nog lang niet afgelopen! Nu jullie lekker in de stemming zijn, is het tijd om de altijd gezellige Jordaan met haar cafeetjes en leuke straatjes te ontdekken! Jazeker, het is tijd voor wat activiteit. Tijdens de speurtocht “Ontdek de Jordaan” strijden jullie in teams tegen elkaar onder begeleiding van onze eigen Plat Amsterdamse Sjaan. Ga op zoek naar het cafe waar Baantjer opgenomen is, de hofjes in de Jordaan en zing mee met de gezellige smartlappen van Sjaan!

Het dagprogramma met een Ik Hou van Holland Lunch & Jordaan Speurtocht is een vrolijk begin van een geslaagd bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of groepsuitje in Amsterdam!

Dit programma is inclusief

– Hollansche Sietse
– Uitgebreide Lunch
– Accesoires en spelmateriaal
– Prijs voor de winnaars

Tijdsduur 4.5uur

Min aantal personen 10 personen

Prijs
10 – 15 personen € 69,50 p.p. incl. BTW
> 15 personen € 65,00 p.p. incl. btw

Optioneel Boek bijvoorbeeld vooraf een hilarische stadswandeling door Amsterdam met de Plat Amsterdamse gids Loesie of Sjaan vanaf 22,50 p.p. incl. BTW!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Bekijk ook de volgende uitjes om uw bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest, groepsevenement of familiedagje in Amsterdam compleet te maken:

  • Spannend Moorddiner
  • Warme Wallen Rally
  • Amsterdams Arrangement
  • Borrelvaart en Fotoshoot achter het raam
  • Op stap met Sien door de Jordaan