Crime Speurtocht: Mokum Maffia

Crime Speurtocht: Mokum Maffia

Culinair groepsuitje

Uitjes Dagarrangement, Spelprogramma / Teambuilding

Kruip in de huid van de onderwereld van Mokum tijdens dit spannende teambuildingsspel in het centrum van Amsterdam!

Bent u een Baantjer- type of diep van binnen eerder een topcrimineel, als u de kans krijgt? En hoe zit dat met uw collega’s of vrienden? De gelegenheid maakt de smokkelaar, zo zult u ondervinden tijdens het krimispeurtocht: Mokum Maffia!

Het superspannende stadsspel waarbij uw gezelschap in twee teams wordt verdeeld; een team ‘Baantjer en een team ‘De Dominee’. Het is zaak zo veel mogelijk drugslijnen te vormen en deze ‘handel’ door het Wallengebied te transporteren zonder gesnapt te worden door team ‘Baantjer’. Door op tactische wijze gebruik te maken van de vele steegjes en ontsnappingsroutes wordt gebied ‘1012’ getransformeerd tot een afwisselend speelveld, met als extra hindernis de afleidingsmanoeuvres van de warme dames!

Verschillende soorten drugs vertegenwoordigen natuurlijk hun eigen waarde, maar voor een gehele lijn hebben zowel de Narcoticabrigade als de georganiseerde misdaad een flinke bonus over. Strategiebepaling is dan ook een belangrijk onderdeel van dit smokkelspel…

De teams wisselen na een korte pauze in een café dat bekend staat om zijn criminele clientèle van rol, na twee uur wordt de balans opgemaakt en een toepasselijke prijs uitgereikt.

NB: De geleverde drugs zijn niet echt, dus u hoeft niet bang te zijn na een dagje Amsterdam echt in de petoet (bajes) te belanden!

Beleef een unieke teambuildingsdag op de Wallen tijdens uw personeelsuitje, vrijgezellenuitje of bedrijfsuitje in Amsterdam met het spel Mokum Maffia!

NB: Het Mokum Maffia Spel is tevens in het gezellige Vondelpark te boeken! Combineer dit uitje bijvoorbeeld met een gezellige picknick!

Het Spel Mokum Maffia kan zowel in de Amsterdamse Jordaan als in het oude centrum gespeeld worden. Aan jullie de keus!

Dit programma is inclusief
– Onderwereldfiguur ( begeleider )
– Accesoires voor de teams
– Spel en materiaal
– Drankje

Tijdsduur
2 uur

Min aantal personen 10 personen

Prijs p.p.

10 – 15 personen: €22,50 p.p. incl. btw
> 15 personen: €19,50 p.p. incl. btw

Optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend een spannend Moorddinerspel a €55,00 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!