Amsterdamse Smartlappen Workshop

Amsterdamse Smartlappen Workshop

Culinair groepsuitje

Uitjes Workshop

Zin in een oer gezellig plat Amsterdams uitje met een vrijgezellenfeest of met het bedrijf? Boek dan de altijd geslaagde workshop Amsterdamse Smartlappen zingen! Zing maar lekker mee met onze Amsterdamse accordeonist en beleef de Mokumse gezelligheid! Altijd leuk om een dagje Amsterdam mee te beginnen of mee af te sluiten. In een typisch Amsterdams Cafe aan de rand van de Wallen of in de Jordaan worden jullie ontvangen met het Nederlandse lied door de accordeonist.

Na een warm welkom en een kleine stemoefening gaat het dak eraf en zin=gen jullie de leukste smartlappen luidkeels mee! En wat is een smartlap eigenlijk? Een smartlap betekent gewoon een zeikerig en zeurderig liedje! Dat klinkt niet heel erg gezellig, maar het klopt natuurlijk wel! Johnny Jordaan en Tante Leen zongen ovcer het arme leven in de Jordaan en Andre Hazes heeft menig nummer gezongen over verdriet…Wat een wonder dat ze allemaal zo lekker gezellig meezingen, niet?

Ga er maar lekker voor zitten en schraap je keel. Bang dat jullie de tekst niet kennen? Geen nood! Wij hebben smartlappen tekstboekjes voor jullie klaarliggen, dus iedereen kan lekker meezingen en genieten van de Amsterdamse sfeer!

O ja, en voor vrijgezellengroepen speelt onze accordeonist ook nog eens de schunnige smartlappen voor jullie 😉

NB. Zo trosts op jullie zangtalent dat jullie de workshop op CD willen opnemen? Ook dat kan! Meerpijs: 75,00 incl. btw. Met opname apparatuur zal er een cd met eigen gezingen smartlappen worden opgenomen. Leuk als aandenken aan het dagje Amsterdam!

De Amsterdamse Smartlappen Workshop in de Jordaan of op de Wallen is gegarandeerd gezellig voor ieder bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest in Amsterdam!

 

Dit programma is inclusief

– Amsterdamse Accordeonist
– Smartlappen Tekst Boekjes
– Workshop van 1,5 uur
– Locatie in de Jordaan of op de Wallen

NB. CD Opname tegen meerprijs 75,00 incl. btw

tijdsduur 1,5 uur

min. aantal personen 10 personen 

prijs p.p. 
10 – 15 personen € 27,50 p.p. incl. btw
> 15 personen € 25,00 p.p. incl. btw

optioneel  Gezellig in Hollandse of Muzikale sferen blijven? Boek bijvoorbeeld aansluitend een gezellig Popquiz a Gogo Diner of een Ik Hou van Holland Dinerspel a 52,50 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!

 Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Bekijk ook de volgende uitjes om uw bedrijfsfeest, groepsevenement of familiedagje in Amsterdam compleet te maken:

  • Op stap met Loesie
  • Gouwe Ouwe Popquiz
  • Het Soap Diner
  • Warme Wallen Rally
  • Amsterdamse Borrelvaart