Het Toppers Mee Zing Diner

Het Toppers Mee Zing Diner

Culinair groepsuitje

Uitjes Avondarrangement

Dit nieuwe arrangement van Funny Events is het Toppers Meezing Diner! Het meest swingende meezingfeest voor een geslaagd, vrolijk en muzikaal personeelsuitje of vrijgezellenfeest in hartje Amsterdam!

Op onze toplocatie wordt jullie groep al zingend ontvangen door de Over de Top Zangeres Rubylicious! Ja, je gaat meteen in de polonaise op weg naar de zaal, waar jullie tafel al gedekt staat. Onder het genot van een drankje, zit de sfeer er al lekker in, want Rubylicious zingt alle ouwe klassiekers uit het Toppers Concert!

Natuurlijk zorgen wij voor gezellige Toppers decoratie, zodat u zich bijna waant in de Arena! ( nou, bijna dan! )

Zing, dans en swing mee met de covers van ABBA, Golden Earring, Luv, Elvis Presley of Andre Hazes en laat je helemaal gaan! Natuurlijk verwachten wij dat iedereen in Toppers Stijl gekleed gaat, dat wil zeggen veel bling bling, glitter, wit en goud!

Struin je kledingkast af en steel helemaal de show, want de best geklede man of vrouw krijgt natuurlijk een prijs!

O ja, en we moeten ook nog lekker eten natuurlijk!  Tussen de leukste hits door, serveren wij een uitgebreid 3-gangen diner. Geniet van deze feestelijke avond in hartje Amsterdam met een spetterend en uniek teamuitje, vrijgezellenfeest of groepsuitje en beleef een avond om nooit meer te vergeten!

Het Toppers Meezing Diner brengt in ieder uitje de gezelligheid naar boven en laat u zeker dansend en zingend de deur uit gaan!

 

Dit programma is inclusief

Uitgebreid 3-gangen diner
– Op en Top zangeres Rubylicious
– Glitter en Glamour Toppers Deco
– Geluid en microfoon
– Prijs voor best dressed
– Prive Locatie

min. aantal personen 15 personen

tijdsduur 3 uur

prijs
15 – 25 personen 65,00 p.p. incl. btw
> 25 personen 60,00 p.p. incl. btw

optioneel Geheel in swingende stijl beginnen? Boek dan bijvoorbeeld de Popquiz a Gogo a 24,50 p.p. of de muzikale rondleiding met Sjaan door de Jordaan a 24,50 p.p. incl. btw om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!