Diner Cruise Amsterdam

Diner Cruise Amsterdam

Culinair groepsuitje

Uitjes Avondarrangement, Op de boot

Lekker dineren op de Amsterdamse grachten? Bekijk hier onze Diner Cruise Amsterdam!

Uw groep wordt ontvangen door de gastvrouw en schipper aan boord van onze gezellige Amsterdamse rondvaartboot. Tijdens deze 2 uur durende vaart kunt u genieten van een uitgebreid diner en natuurlijk het uitzicht over het water. Zo maken wij een mooie route over de grachten, de Amstel, door de Rosse Buurt en niet te vergeten de Haven!

Aan boord wordt er een uitgebreid 3-gangen diner geserveerd, met keuze tussen vlees, vis of vegetarisch. Geniet van een lekkere drankjes en het uitzicht van Amsterdam vanaf het water! Zo dobberen wij voorbij de Hermitage, de mooie Westertoren en varen wij langs het nieuwe Filmmuseum aan het IJ.

Tijdens deze 2 uur durende vaart ziet u niet alleen de hoofdgrachten, maar ook een stukje van het moderne Oostenlijk Havengebied en zelfs het oudste stukje van Amsterdam…Graag zelf een route samenstellen? Dat kan natuurlijk! U vraagt, de schipper vaart!

De Diner Cruise Amsterdam is perfect als afsluiting van een een geslaagd  personeelsuitje, groepsuitje of familie uitje waarbij Amsterdam op een mooie manier aan u voorbij trekt.

Dit programma is inclusief

– Boothuur
– Schipper en gastvrouw
– Diner aan boord
– Ontvangst drankje

min. aantal personen
25 personen

tijdsduur 2 uur

prijs p.p. € 69,50 p.p. incl. btw.

optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend een gezellig Popquiz a Gogo Diner of een Ik Hou van Holland Dinerspel a 52,50 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Bekijk ook de volgende uitjes om uw bedrijfsfeest, groepsevenement of familiedagje in Amsterdam compleet te maken:

  • Op stap met Loesie
  • Gouwe Ouwe Popquiz
  • Het Soap Diner
  • Warme Wallen Rally
  • Amsterdamse Borrelvaart