Fotoshoot Girls Wanna Have Fun!

Fotoshoot Girls Wanna Have Fun!

Culinair groepsuitje

Uitjes Vrijgezellen

Ben je op zoek naar het ideale vrijgezellenfeest voor je beste vriendin, zus of moeder? En wil je gezellig met je vriendinnen een superleuke fotoshoot beleven in hartje Amsterdam? Boek dan onze fotoshoot “Girls Wanna Have Fun”, een super vrijgezellenfeest idee voor jou en je vriendinnen!

Tijdens deze professionele fotoshoot, speciaal voor een vrouwen vrijgezellendag, worden jullie in een studio in het centrum van Amsterdam ontvangen. Hoe willen jullie op de foto? Hilarisch en over the Top? Of juist spannend of sexy? Alles kan! Kies een fantastisch matrozenpakje uit of juist een spannende leren outfit, pruik erbij en gekke accesoires en jullie zijn er helemaal klaar voor!

En ga je helemaal voor spannend? Wij hebben zelfs een echt rood raam waar jullie achter op de foto kunnen! Ga alleen of samen, het maakt niet uit, want jullie kunnen 1 uur lang de leukste foto’s en poses maken die jullie willen!

Kies uit de verschillende gekke pakjes, setjes en attributen en word professioneel op de foto gezet. De studio is speciaal voor jullie groep afgehuurd, dus neem een drankje mee!

Na de fotoshoot krijgen jullie alle foto’s natuurlijk opgestuurd de leukste wordt voor jullie afgedrukt om meteen mee te nemen! De Fotoshoot Girls Wanna Have Fun is hilarisch, gezellig en vooral superleuk!

NB. De fotoshoot combineren met een hilarische rondleiding van het Amsterdamse typetje Loesie over de Wallen? Speciale prijs: € 42,50 p.p. incl. btw!

Dit programma is inclusief

– Fotoshoot 1 uur
– Studio in hartje Amsterdam
– Make up, kleding en accesoires
– Alle foto’s worden opgestuurd

min. aantal personen 8 personen

Prijs € 25,00 p.p. incl. btw

tijdsduur 1 uur

Tip! Neem je eigen drankjes mee!

optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend een gezellig Popquiz a Gogo Diner of een Ik Hou van Holland Dinerspel a €55,00 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!