Rondleiding met Loesie & Circus Varieté Diner

Rondleiding met Loesie & Circus Varieté Diner

Culinair groepsuitje

Uitjes Avondarrangement, Dagarrangement

Welkom, welkom allemaal in hartje Amsterdam! Er staat jullie een uitbundige dag in ons Mokum te wachten voor een ludiek groepsuitje of personeelsuitje in Amsterdam!

Dit is zeker het meest gevarieerde groepsuitje op de Amsterdamse Wallen; de rondleiding Wallen aan de arm van Amsterdamse Loes en het Circus Varieté Diner! Je kent haar wel, die typisch plat Amsterdamse Loes met haar tijger outfit, glimmende heuptas en bijpassende legging…Vandaag gaan jullie met Loes op stap door de oudste buurt van Amsterdam; jawel! De Wallen! Loes is een geboren en getogen Amsterdammer en kan jullie nog menig woordje plat Amsterdams leren…

Natuurlijk weet zij alles over haar buurtje. zo kent zij alle kastenbazen, kroegeigenaren en de dames achter de ramen. Maar dat is zeker niet het enige! De Rosse Buurt is echt het oudste gedeelte van de stad en stamt al uit de 13e eeuw. Een van de oudste houten huizen staat hier nog en de leukste anekdotes komen hier vandaan. En ja, Loes die kent ze natuurlijk allemaal!

Zo zal zij jullie vertellen waar de naam “Peeskamer” vandaan komt, wat een “Pikketanissie” is en waar het gezegde “In de Aap gelogeerd” geboren is. Ontdek de veelbesproken Wallen en de oude, verborgen stad aan de hand van plat Amsterdamse Loes! Zo kom je zeker nog wat te weten 😉

Loes komt vaak bij haar stamkroeg aan de Zeedijk waar de vroegere tijden herleven. Hier worden jullie hartelijk ontvangen met een lekker drankje in dit knusse sfeervolle Circus Theater Restaurant.

Jullie komen meteen in de sfeer, want het restaurant is voorzien van veel rood pluche, prachtig opgedekte tafels, kandelaars en uitgebreid assortiment aan schilderijtjes. Hier zullen jullie genieten van een heerlijk 3-gangen diner met een geweldige show. Vanavond staat geheel in het teken van Varieté! Je weet wel, magie, zang en komische optredens!

De show wordt gegeven in het knusse theaterzaaltje en heeft een ouderwets podium met rode pluche gordijnen waar voorstellingen, acts en optredens plaatsvinden.

Genieten dus van een oud Amsterdamse Wandeling met Loes over de Wallen en het uitbundige Circus Varieté Diner tijdens een heel gezellig personeelsuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in hartje Amsterdam!


Dit programma is inclusief:

– 1,5 uur durende rondleiding Rosse Buurt
– Gids als typetje Amsterdamse Loes
– 3-gangen diner
– Varieté show

Min. aantal personen 10 personen

Tijdsduur
4,5 uur

Prijs p.p..
10 – 15 personen € 75,00 p.p. incl. btw
> 15 personen € 72,50 p.p. incl. btw

Optioneel Boek bijvoorbeeld vooraf een ouderwetse Amsterdamse Borrelvaart a 37,50 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Bekijk ook de volgende uitjes om uw bedrijfsfeest, groepsevenement of familiedagje in Amsterdam compleet te maken:

  • Op stap met Loesie
  • Gouwe Ouwe Popquiz
  • Het Soap Diner
  • Warme Wallen Rally
  • Amsterdamse Borrelvaart