Muzikale Jordaan Tour

Muzikale Jordaan Tour

Culinair groepsuitje

Uitjes Rondleiding

Oh, saperiosa, saperijeej jeej jeej holadie oooo!!! Gezelligheid kent geen tijd, want tijdens de Muzikale Jordaan Tour worden de bloemetjes buiten gezet! Tijdens deze unieke rondleiding door de oude Volkswijk Jordaan beleef je de echte Jordaneze gezelligheid en sfeer! Niet alleen door de prachtige met bloemen versierde straten en de gezellige typische Jordanese cafe’s, maar ook door onze unieke gids Jan! Jan, de man die alles kan! Want deze zingende gids is gewapend met zijn gitaar en zo laat hij jullie de echte, verborgen Jordaan zien.

Tot ver in de jaren 80 was de Jordaan een armoedige buurt, een oude volkswijk vroeger die vele zangers en zangeressen herbergde. We kennen de liedjes allemaal; Bij ons in de Jordaan, Geef mij maar Amsterdam en niet te vergeten Oh, Johnny….Dat er zoveel moois gekomen is uit zoveel armoede, zullen jullie allemaal te horen krijgen. Want tja, wat moet je doen als er geen geld is, geen eten en bijna geen huisvesting? Dan moet je er toch wat van maken he? Zo hebben de Jordanesen gedacht en zongen op het plein om hun zorgen te vergeten! Wist je dat een Smartlap eigenlijk een zeurderig liedje betekent?

Jan vertelt jullie alles over de Jordaan van toen en nu en laat jullie deze zelfs in de muziek mee beleven! Schroom dus niet om mee te zingen en ga mee met de Muzikale Jordaan Tour in Amsterdam!

Dit programma is inclusief
– Jordaan Tour
– Zingende gids met gitaar
– Pikketanissie

min. aantal personen 10 personen

tijdsduur 2 uur

prijs p.p.
10 – 15 personen € 27,50 p.p. incl. btw
> 15 personen € 25,00 p.p. incl. btw!

Optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend een gezellige Amsterdamse Avond, een hilarisch Bingo Diner of een swingende Popquiz a Gogo om jullie groepsuitje, teambuildingsuitje of vrijgezellenfeest in Amsterdam compleet te maken!

Onze uitjes zijn ideaal als vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!