Rondleiding “met Sjaan door de Jordaan”

Rondleiding “met Sjaan door de Jordaan”

Culinair groepsuitje

Uitjes Rondleiding, Vrijgezellen

Bekijk hier de oergezellige rondleiding van Sjaan door de Jordaan! Aan de arm van deze Jordanese tante ontdekt u de oude volksbuurt van Amsterdam en leert u de leukste plat Amsterdamse uitspraken. Ideaal voor een gezellig en uniek vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of groepsuitje in Amsterdam!Wandel mee met Sjaan door haar oude volksbuurt de Jordaan! Deze buurt staat bekend om haar prachtige straten, gezellige cafés, de smartlappen en de Noordermarkt. De plek waar Sjaan vandaan komt! Zij vertelt u graag alles over haar oude buurt en haalt graag herinneringen met u op. En…Sjaan houdt van Singen! Dus vraag Sjaan of zij een leuk liedje kent en zij barst los!

Natuurlijk weet Sjaan u alle mooie verhalen te vertellen over de oude volksbuurt, de Palingoproer en verborgen hofjes.

Wist u bijvoorbeeld dat Cafe Lowietje in hartje Jordaan zit? Sjaan vertelt u alles over de bekende volkszangers als Johnny de Jordaan, Tante Leen en Willy Alberti en kent de mooiste verhalen en beste anekdotes over deze buurt!

Ontdek de mooiste hofjes van de binnenstad, drink een borreltje bij café Lowietje en geniet van de Jordanese gezelligheid met Sjaan door de Jordaan!

Wilt u liever de Amsterdamse Wallen ontdekken? Bekijk dan onze rondleiding: Op stap met Loesie door de Wallen!

Dit programma is inclusief

– Sjaan uit de Jordaan
– 1,5 uur durende tour
– Liedje van Sjaan

Tijdsduur 1,5 uur

Min aantal personen 10 personen

Prijs
10 – 15 personen 22,50 p.p. incl. btw
> 15 personen 19,50 p.p. incl. btw

Optioneel
Geheel in Amsterdamse stijl afsluiten? Boek dan bijvoorbeeld aansluitend onze cursus Workshop Plat Amsterdams a € 25,00 p.p. incl. btw of een Ik Hou van Holland Dinerspel a 55,00 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!