Circus Varieté lunch & Rondleiding “Op stap met plat Amsterdamse Sjaan”

Circus Varieté lunch & Rondleiding “Op stap met plat Amsterdamse Sjaan”

Culinair groepsuitje

Uitjes Dagarrangement

Bekijk hier ons uitbundige en ludiek dagarrangement in het centrum van Amsterdam; de Circus Varieté Lunch & Rondleiding Op stap met Amsterdamse Sjaan! Een ideale combinatie van een gekke stadswandeling en een theaterlunch.

Een hilarisch pakket gezellig, uniek en vooral geslaagd personeelsuitje, groepsuitje of juist vrijgezellenfeest in ons Mokum…

Vandaag staat alles in het teken van varieté! Dat betekent veel pluche, show, cabaret en gekke typetjes! En daar houden wij van bij Funny Events, het kan ons niet gek genoeg 😉

Jullie groep wordt ontvangen in het knusse theater restaurant midden op de Wallen. Jullie komen direct in de sfeer van varieté, want de aankleding heeft een heel hoog show gehalte. Denk aan mooi opgedekte tafels, veel tierlantijntjes, oude affiches en schilderijtjes en overal rood pluche! Jullie kunnen lekker gaan zitten aan een van de sfeervolle tafels, want wij hebben een lekkere lunch voor jullie gereserveerd. Maar dit is natuurlijk niet alles! Het is tijd voor de show van het Circus Varieté!

Tussen de gangen van de lunch door wordt er een ludieke show opgevoerd in het mooie theatertje in het restaurant. Zing, lach en dans mee tijdens deze theaterale lunch van het Circus Varieté!

Na de lunch staat het volgende typetje alweer voor jullie klaar; namelijk de Plat Amsterdamse Sjaan! Deze doorgewinterde Amsterdamse dame houdt van alles wat glinstert, glimt en een tijgervelletje heeft. Ze kent de buurt op haar duimpje en weet jullie alles te vertellen of de kastenbazen, peeskamers, Amsterdamse uitdrukkingen en de leukste cafe’s! Een hilarische rondleiding door de Wallen en het oude centrum aan de arm van onze Sjaan is een heuse beleving!

Zo ziet onze uitbundige dag in Amsterdam eruit vol uitgesproken typetjes, komedie en gezelligheid! Perfect voor een ludiek bedrijfsuitje, personeelsuitje of groepsuitje in Amsterdam!

Boek het dagarrangement Circus Varieté Lunch & Rondleiding op stap met plat Amsterdamse Sjaan in hartje Amsterdam en beleef een theatrale dag!

Dit programma is inclusief

Uitgebreide lunch
– Varieté Show
– Locatie
– Gids als typetje Amsterdamse Sjaan
1,5 uur durende rondleiding

min. aantal personen 10 personen

tijdsduur 4 uur

prijs
10 – 15 personen 57,50 p.p. incl. btw
> 15 personen 55,00 p.p. incl. btw

optioneel Geheel in Amsterdamse stijl afsluiten? Boek dan bijvoorbeeld aansluitend onze cursus Workshop Plat Amsterdams a € 25,00 p.p. incl. btw of een Ik Hou van Holland Dinerspel a 55,00 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Bekijk ook de volgende uitjes om uw bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest, groepsevenement of familiedagje in Amsterdam compleet te maken:

  • Spannend Moorddiner
  • Warme Wallen Rally
  • Amsterdams Arrangement
  • Borrelvaart en Fotoshoot achter het raam
  • Op stap met Sien door de Jordaan