Lunch – Wie is de Rat? – Borrelvaart

Lunch – Wie is de Rat? – Borrelvaart

Culinair groepsuitje

Uitjes Dagarrangement

Funny Events heet u hartelijk welkom in Amsterdam! U wordt ontvangen met een heerlijke 3-gangen lunch in een typisch restaurant in hartje centrum, bestaande uit een lekker kopje soep, rijk belegde broodjes en een taartje. Natuurlijk is er genoeg koffie en thee aanwezig, zodat u de dag goed kunt beginnen met het dagprogramma Lunch – Wie is de rat? – Borrelvaart!

Na de lunch wordt u opgehaald door onze begeleider voor het spannende Wie is de Rat? spel! Natuurlijk is dit geheimzinnige teambuildingsspel gebaseerd op het spannende spelprogramma op televisie.

Uw groep wordt in teams verdeeld van 5 tot 8 personen. Ieder team speelt verschillende ludieke spellen, raadsels en teambuilding opdrachten in de stad. Makkie? Zeker niet! Ieder team heeft namelijk een heuse rat in hun midden…Deze rat, de naam zegt het al, heeft als opdracht de spellen te saboteren en probeert zoveel mogelijk punten voor het andere team te scoren!

Wie laat er nu plotseling de toren omvallen? Of was dat juist expres? En wie heeft de pot eigenlijk? Pas op voor de rat, maar vertrouw niemand tijdens het Wie is de Rat? spel!

Tussen de spellen door kan er op de mogelijke ratten worden gestemd en daarmee zal bepaald worden wie het winnende team van vandaag zal zijn! Wie heeft de Rat goed geraden, de meeste punten gehaald en de opdrachten het meest creatief uitgevoerd?

Wij sluiten het spel af met een spetterende prijsuitreiking, bekendmaking van de ratten in ons midden en een lekker drankje. En bij 1 drankje zal het zeker niet blijven, want wij hebben een supergezellige rondvaart door de Amsterdamse grachten voor jullie in petto, met veel meer borrels!

Na het spel zal de begeleider jullie groep afzetten bij de steiger van de Amsterdamse Borrelboot. Hier stappen jullie aan boord voor een 1,5 uur durende vaart door de grachten. Aan boord is er onbeperkt Hollandse Bar aanwezig. Dus geniet van een lekker drankje en het uitzicht over het water om de overwinning te vieren!

Een geslaagd dagarrangement voor een personeelsuitje, vrijgezellenfeest of groepsuitje in Amsterdam!

Dit programma is inclusief

– Uitgebreide lunch
– Waar is de Mol spelmateriaal
– Begeleider
– Opdrachten
– Prijs voor het winnende team
– Borrelvaart inclusief drankjes

min. aantal personen 10 personen

tijdsduur 5 uur

prijs p.p. € 74,50 p.p. incl. btw.

optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend een gezellig Popquiz a Gogo Diner of een Ik Hou van Holland Dinerspel a 55,50 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Bekijk ook de volgende uitjes om uw bedrijfsfeest, groepsevenement of familiedagje in Amsterdam compleet te maken:

  • Op stap met Loesie
  • Gouwe Ouwe Popquiz
  • Het Soap Diner
  • Warme Wallen Rally
  • Amsterdamse Borrelvaart