Workshop Disco Dansen!

Workshop Disco Dansen!

Culinair groepsuitje

Uitjes Workshop

Joehoe! Swing it people! Begin je vrijgezellenfeestje of personeelsuitje in Amsterdam goed met de muzikale en swingende Workshop Disco Dansen! Met 1 vinger in de lucht en de heupen opzij dansen jullie op de heerlijke disco nummers van de jaren 70,80, 90 en nu! Want disco, dat is altijd hot!

Dit is natuurlijk wel hele leuke teambuilding, je wordt er niet alleen losser van, maar ook vrolijker! De workshop Disco Dansen wordt uiteraard begeleidt door onze eigen funny danslerares, die naast deze disco workshop ook Burlesque dansen en een workshop Striptease geeft; van alle markten thuis dus!

Op de hits van Michael Jackson, Beegees, Nightcrawlers en Mika leert Miss Maris jullie de echte disco moves, zoals de befaamde “Hustle”, the “Butterfly” en niet te vergeten de “Robot”! Waan je helemaal in de Saturday Night Fever van deze tijd en dans, lach en geniet van de leukste workshop van Amstyerdam; de Workshop Disco Dansen!

En ja, van dansen krijg je dorst, dus staat er een lekker drankje voor jullie klaar. De zaal waar de workshop gehouden wordt is natuurlijk met een paar slingers versierd en iedereen krijgt een gezellige disco accesoire. Maar, schroom niet om helemaal in disco stijl verkleed te gaan, dat maakt het natuurlijk nog makkelijker om lekker mee te swingen!

Vergeet vooral je camera niet, want het is zeker de moeite waard om al je vriendinnen of collega’s vast te leggen ijdens deze muzikale workshop Disco Dansen in Amsterdam!

Ideaal voor een bruisend vrijgezellenfeestje met vriendinnen, personeelsuitje of teamuitje met collega’s.

Dit programma is inclusief

– Begeleider Miss Maris
– 1,5 uur durende workshop
– Muziek & locatie
– Accesoires
– 1 drankje

Min aantal personen 10 personen

Prijs
10 – 15 personen € 29,50 p.p. incl. btw
> 15 personen € 27,50 p.p incl. btw

Tijdsduur 1,5 uur

Optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend een hilarisch, muziekaal en swingend Popquiz a Gogo Dinerspel met de meest gezellige hits uit de jaren 80, 90 tot nu! Prijs: € 55,00 p.p. incl. btw en maak uw uitje in Amsterdam helemaal af!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!