Nieuw! Vrouwvriendelijke Wallen Tour

Nieuw! Vrouwvriendelijke Wallen Tour

Culinair groepsuitje

Uitjes Rondleiding, Vrijgezellen

NIEUW bij Funny Events: de Vrouwvriendelijke Wallen Tour! Vinden jullie het soms ook niet lastig om al die dames achter de ramen aan het werk te zien, vragen jullie je wel eens af “Hoe kunnen ze dit doen?” en wat voor mannen hier nou eigenlijk komen? Wandel mee met onze supergezellige, vrouwelijke gids door de Rosse Buurt van Amsterdam en ontdek hoe deze warme buurt in elkaar zit…

Zo lopen wij natuurlijk door het fameuse, omstreden Red Light Fashion District. Overal op de Wallen, in oude peeskamertjes, zitten nu kunstenaars en jonge ontwerpers gevestigd! Dit project, van de Gemeente Amsterdam, wordt niet door iedereen in dank afgenomen, maar geeft de Rosse Buurt wel een hele grappige twist. Nu is er namelijk windowshoppen voor mannen en voor vrouwen!

Neem een kijkje in het Prostitutie Informatie Centrum en laat je verrassen door de verhalen over en van de dames van lichte zeden. Hier worden veel workshops gehouden om de buurt beter te leren begrijpen. Prostitutie is natuurlijk gelegaliseerd, dus de dames werken eigenlijk voor zichzelf! Of toch niet…?

De meest bekende straat van de Wallen is de Warmoesstraat, vol met gekke winkeltjes, ateliers en kleine restaurantjes. Het winkeltje “Rood” is een must-see en uiteraard gaan wij hier ook even naar binnen!

Waarschijnlijk zijn de meeste vrouwen nog nooit in een echte Sex Shop geweest en eens moet de 1e keer zijn! Maar wij gaan niet naar zo’n dubieuze winkel, nee! Er is juist een hele mooie, vrouwvriendelijke winkel geopend waar wij een kijkje mogen nemen. Bewonder de pastelgekleurde, ergonomische vormen en schattige speeltjes, alleen voor vrouwen!

En, hier ligt zelfs een verrassing voor de vrijgezel klaar! Deze krijgt namelijk een hele spannende goodiebag voor thuis…

De Vrouw Vriendelijke Wallen Tour is een ideale rondleiding door de Rosse Buurt voor een vrijgezellenfeestje met vriendinnen in Amsterdam!

Dit programma is inclusief


– Vrouwelijke, gezellige gids
– 1,5 uur durende tour
– Goodiebag voor de vrijgezel!

Min aantal personen 10 personen

Duur 1,5 uur

Prijs
10 – 15 personen 22,50 p.p. incl. btw
> 15 personen 19,50 p.p. incl. btw

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Bekijk ook de volgende uitjes om uw bedrijfsfeest, groepsevenement of familiedagje in Amsterdam compleet te maken:

  • Op stap met Loesie
  • Gouwe Ouwe Popquiz
  • Het Soap Diner
  • Warme Wallen Rally
  • Amsterdamse Borrelvaart