Crazy 88 Stadsspel

Crazy 88 Stadsspel

Culinair groepsuitje

Uitjes Spelprogramma / Teambuilding

Op zoek naar een ludiek en zomers personeelsuitje of vrijgezellenfeest in Amsterdam? Speel mee met het stapelgekke Crazy 88 Stadsspel! Dit hilarische stadsspel zit vol teambuilding, stapelgekke opdrachten en je komt ook nog eens op de leukste plekjes van Mokum!

In teams nemen jullie het vandaag tegen elkaar op tijdens een heuse battle in het centrum van Amsterdam. Onze host, zal de teams op pad sturen met een plattegrondje van de stad, een opdrachtenboekje en een camera! Ja, ja, alle opdrachten die uitgevoerd worden moeten namelijk per camera worden vastgelegd! (Bewijsmateriaal !)

Dit zijn natuurlijk niet de makkelijkste opdrachten! Denk aan “Verkoop 3 kroppen sla met winst”, “Verdien geld als straatartiest op de Dam” of “Dans de Ultimate Dance Battle samen met Gemma Glitter” !

Om even bij te komen, houden wij een pauze in een gezellig café midden in de Rosse Buurt. Welk team voert het best en de meeste opdrachten uit? Welk team is het meest creatief? En welk team heeft de leukste filmpjes?

Daar komen wij achter tijdens de prijsuitreiking, waar onder het genot van een borrel het winnende team bekend gemaakt zal worden! De Crazy 88 Stadsspel in Amsterdam is het ideale spel voor een hilarisch personeelsuitje, vrijgezellenuitje of bedrijfsuitje in Amsterdam vol teambuilding, gezelligheid en niet te vergeten leuke foto’s en filmpjes!

De foto’s en filmpjes kunt u achteraf downloaden op onze site om deze dag in Amsterdam nooit meer te vergeten!

Dit programma is inclusief

– Crazy begeleider
– Camera, opdrachtenboekje en plattegrond
– Drankje inclusief ( bier, wijn, fris )
– Prijs voor het winnende team

min. aantal personen 10 personen

tijdsduur
3 uur

prijs p.p. € 22,50 p.p. incl. btw.

optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend een gezellige Amsterdamse Borrelvaart a 37,50 p.p. incl. btw of Ranking the Stars Quiz om a 22,50 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Bekijk ook de volgende uitjes om uw bedrijfsfeest, groepsevenement of familiedagje in Amsterdam compleet te maken:

  • Op stap met Loesie
  • Gouwe Ouwe Popquiz
  • Het Soap Diner
  • Warme Wallen Rally
  • Amsterdamse Borrelvaart