Crazy 88 – Amsterdam Dungeon – Borrelvaart

Crazy 88 – Amsterdam Dungeon – Borrelvaart

Culinair groepsuitje

Uitjes Dagarrangement

Gekke opdrachten, teambuilding, spanning en gezelligheid bij dit complete Amsterdamse Arrangement! Het Crazy 88 stadsspel, bezoek aan the Amsterdam Dungeon en de Amsterdamse Borrelvaart!

Een volledig dagprogramma met alle ingrediënten om ons Mokum te ontdekken…

Jullie groep wordt midden in het centrum van Amsterdam ontvangen door onze begeleider, want vandaag zullen jullie de stad ontdekken tijdens de gekste, leukste en meest ludieke opdrachten! Jullie groep zal worden opgesplitst in teams van 5-8 personen. Ieder team gaat op pad door het oude stadscentrum met de crazy opdrachten, camera, plattegrond en speciaal item…Moeilijk??Mwah, sommige wel en sommige niet! Jullie kunnen namelijk kiezen uit verschillende categorien, varierend van makkelijk tot moeilijk. En..hoe moeilijker de opdracht is uit te voeren, hoe meer punten er te verdienen zijn!

Ruil het typische item, laat een teamgenoot “planken” op een typische plek en tap een biertje in een Amsterdams Cafe!

De Crazy 88 wordt afgesloten in een gezellig cafe in het centrum van Amsterdam met de prijsuitreiking. Wie was het meest creatief en heeft de hoogste score behaald?

Omdat alles vandaag is vastgelegd, is dit zeker een leuke herrinering aan een gezellig groepsuitje Amsterdam! De foto’s en filmpjes worden natuurlijk nagestuurd.

Na de prijsuitreiking brengt onze begeleider jullie naar de duistere geschiedenis van Amsterdam: the Amsterdam Dungeon! Een heuse experience die je meegemaakt moet hebben…In deze oude kelders, ligt een grote donkere geschiedenis van de stad. Horror, griezels en martelwerktuigen komen je tegemoet in dit spannende verhaal dat vertelt wordt door duister verklede figuren…

Poeh, tijd om even bij te komen! Geniet nog van de Amsterdamse grachten aan boord van onze 1,5 uur durende borrelboot! Tijdens de rondvaart wordt er onbeperkt bier, wijn en fris geschonken. Klets nog lekker even na en bewonder Amsterdam vanaf het water!

Het programma Crazy 88-Amsterdam Dungeon en Amsterdamse Borrelboot is een heerlijke afsluiter van een geslaagd personeelsuitje, vrijgezellenfeest of groepsuitje in Amsterdam!

NB. Liever het programma omdraaien? Jullie kunnen het het Amsterdams Arrangement indelen hoe jullie willen!

Voorbeeld programma:

13:00 – 16:00 Crazy 88 Spelprogramma
16:00 – 17:00 The Amsterdam Dungeon
17:00 – 18:30 Amsterdamse Borrelvaart

Dit programma is inclusief

– Crazy begeleider
– Camera, opdrachtenboekje en plattegrond
– Drankje inclusief ( bier, wijn, fris )
– Prijs voor het winnende team
– Amsterdam Dungeon bezoek
– Borrelvaart
– bier, wijn, fris onbeperkt aan boord

min. aantal personen 10 personen

tijdsduur
3 uur

prijs p.p. € 85,00 p.p. incl. btw.

optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend een gezellige Ik Hou van Holland Dinerspel a 55,00 p.p. incl. btw om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Bekijk ook de volgende uitjes om uw bedrijfsfeest, groepsevenement of familiedagje in Amsterdam compleet te maken:

  • Op stap met Loesie
  • Gouwe Ouwe Popquiz
  • Het Soap Diner
  • Warme Wallen Rally
  • Amsterdamse Borrelvaart