Terugblik Quiz!

Terugblik Quiz!

Culinair groepsuitje

Uitjes Spelprogramma / Teambuilding

Hoe heeft u het jaar 2014 beleeft? Kijk samen met uw bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest in Amsterdam terug op het enerverende jaar 2014 met de Terugblik Quiz! Tijdens deze quiz herbeleeft u de hoogtepunten, dieptepunten en typische gebeurtenissen van dit jaar. Het was het jaar van het WK, de Olympische Spelen, de bijna overwinning van het Songfestival, de Loom armbandjes en de Icebucket Challenge. Een heuse terugblik op 2014 boekt u met de gezellige Terugblikquiz!

Met uw groep speelt u in teams tegen elkaar in de verschillende rondes. Zo komt de algemene kennis ronde aan bod, de muziekronde en niet te vergeten de beste fragmenten uit 2014 ronde!

Jullie groep wordt verwelkomd in een gezellig café in het centrum van Amsterdam, waar wij een privé zaaltje voor jullie groep gereserveerd hebben. De quizmaster verdeelt jullie groep in teams van 5 tot 8 personen die de strijd met elkaar zullen aangaan! Duik in de spannende gebeurtenissen, de roddels en hoogtepunten in het nieuws. Tijdens de quiz beantwoorden jullie de vragen, luisteren jullie naar fragmenten en zingen jullie mee met de nummers die de hitlijsten van het afgelopen jaar. Ideaal voor een Nieuwjaarsborrel of uitje in het nieuwe jaar met uw bedrijf of team!

Blik terug op de highlights tijdens de Terugblikquiz en beleef een bijzondere middag of avond tijdens een personeelsuitje, bedrijfsuitje of groepsuitje in hartje Amsterdam!


Dit programma is inclusief
– Spelbegeleider
– Terugblik Quiz Rondes
– Locatie
– BTW

min. aantal personen 10 personen

tijdsduur 1,5 uur

Prijsoverzicht

prijs p.p.
10 – 15 personen: €19,50 p.p. incl. btw
> 15 personen: €17,50 p.p. incl. btw